Pușcăria – „reper moral” al PSD

Mă întreb care a fost motivarea, sau care va fi de fapt, de numitul Florin Costiniu, soțul doamnei judecător Costiniu, prieteni buni cu Mona Pivniceru, a primit condamnare doar cu suspendare. Să fi fost mai puțin vinovat pentru faptul că a devenit ceva obișnuit traficul de influență prin instituțiile statului ?

Sare'n Ochi

FOT672476de Ștefan Ciocan

PSD ar fi avut în acest weekend şansa de a se rupe definitiv de trecutul comunist. Congresul organizat de „lupii tineri” a demonstrat că în Sala Palatului bântuie încă fantomele foştilor tovarăşi: Ceauşescu (el şi ea) Dăscălescu, Bobu, Burtică, Suzana Gâdea şi alţii ca ei. Unanimitatea în alegerea liderului absolut, discursurile sterile îndelung ovaţionate, rapoartele lăudăroase şi lipsa oricărei aparenţe de democraţie au dus cu gândul la congresele lui Ceauşescu. Până şi modul în care întreaga sală l-a aplaudat în picioare pe „ilegalistul” Adrian Năstase, aruncat în temniţă de regimul „burghezo moşieresc” al lui Traian Băsescu, a demonstrat că PSD este demnul urmaş al fostului PCR. Nu este posibil ca într-o ţară membră a Uniunii Europene, în mileniul trei, un deţinut de drept comun, condamnat de instanţa supremă printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă să fie catalogat de un fost şef de stat ca un „reper moral” pentru…

Vezi articolul original 276 de cuvinte mai mult

Publicat în Fără categorie

11 gânduri despre „Pușcăria – „reper moral” al PSD

  1. Pingback: Maşină bengoasă
  2. Am si eu doua dubii…Vantu condamnat de o judecatoare spagara….al doilea dubiu Nastase bagat dupa gratii de un fost procuror dna,care il ancheta,ajuns pestea noapte judecator de iccj,pus acolo de Basescu prin decret prezidential.
    Dupa mine cei gasiti vinovati ca si-au insusit bunuri,etc,sa li se confiste averea si sa plateasca inca o data paguba,dar sa nu ajunga la inchisoare.
    Dar asta e lumea….proasta si idioata.Nu vorbesc doar de Romania….

    Apreciază

    1. Ar suferi cu adevărat dacă li s-ar confisca averea iar țara n-ar mai trebui să se împrumute la bănci pentru salarii și pensii.Numai că și magistrații au averi pentru care nu știu dacă au posibilitatea să le dovedească proveniența . 😆 Sunt de acord cu acest aspect.

      Apreciază

Lasă un comentariu