Nu sunt locuri în puşcării, câţi hoţi sunt în România !

Este vorba despre un primar nemţean care nu prea se vede dar, şi presa are logica ei
Nepotul Preafericitului Daniel ne demonstrează că fiecare este cu ,,faliţii săi,, !
Întâmplarea a făcut ca în una din zilele în care Antonie Solomon a fost adus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să am şi eu proces. Nu l-am recunoscut. Era slăbit şi cu ochii măriţi!
Antonie Solomon, un cunoscut al familiei mele

După vechiul şi îndrăgitul dicton ,, noi muncim nu gândim,, şi eu, ca orice muritor de rând, am realizat cât de umflate sunt preţurile la achiziţiile derulate prin stat abia după ce , cu sprijinul nemijlocit al liberalilor, am rămas cu ochii în soare şi fără funcţia de conducere.

Fac o mică digresiune ,ce nu are nicio legătură cu subiectul actual. După ce am descoperit cu mare plăcere că poliţia mă citeşte, mă întreb dacă, o anumită persoană, împotriva căreia am înaintat plângere penală, cu ajutorul laptop-ului primit cu ajutorul cotizaţiei primită de la directorii de şcoală, mă urmăreşte zilnic.

Dar , să revenim la puşcăriabili.

Când am rămas cu prea mult timp liber, pentru asta trebuie să le mulţumesc duşmanilor mei, am avut timpul necesar ca să fac comparaţii.

Dacă 4 calorifere şi o centrală pe gaze pe mine m-au costat 60.000.000 lei vechi de ce o anumită primărie a plătit pentru 10 calorifer şi o centrală 1.000.000.000 lei vechi ?
Domnul ministru al Educaţiei , Daniel Funeriu, deşi mai este puţin şi se face un an de când l-am întrebat, nu mi-a răspuns. Astăzi am avut o relevaţie. Nu sunt locuri în puşcării, câţi hoţi sunt în România !

Faceţi un efort şi judecaţi singuri. Câţi primari sunt ? Dar câţi primari au fost în total în 20 ani ? Mai puneţi la socoteală numărul preşedinţilor de consilii judeţene, miniştrii plini şi adjuncţi, prefecţi, inspectori generali adică şefi de deconcentrate. Dacă toţi leşină la auzul sentinţei de arestăre riscăm ca şi paturile din spitale să fie toate ocupate. E clar! Nu are niciun rost să se mai facă vreo cercetare sau vreo arestare. Şi asta doar de dragul oamenilor simplii. Să aibă locuri libere în puşcării şi spitale.

2 gânduri despre „Nu sunt locuri în puşcării, câţi hoţi sunt în România !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s