Nici D.N.A.-ul nu-l iubeşte pe preşedintele Traian Băsescu

   Ce l-a deranjat pe procurorul D.N.A., încât să-i interzică domnului Dan Diaconescu să se mai exprime în mod public?  Este o întrebare pe care mi-am pus-o şi la care am găsit un răspuns credibil, zic eu.

 1. În mod sigur, nu pentru că Partidul Poporului ar deveni un pericol pentru actuala  putere. Partidul Poporului este un pericol pentru partidele de genul România Mare. Domnul Tudor Barbu, de la O.T.V., a recunoscut în mod public faptul că a votat în trecut  cu Vadim Tudor. Electoratul O.T.V.- ului îmi pare mai degrabă extremist. Să-l numim naţionalist mai bine, ca să nu se supere cineva pe mine.

    Electoratul de stânga nu va vota cu Dan Diaconescu. Chiar dacă vedem oameni cu diverse  probleme, făcând coadă pe la uşile O.T.V.-ului, de multe ori cu mâinile întinse, aceştia nu vor vota cu patronul care, sunt sigură, nu-şi va risipi averea făcând pomeni. Cei pe care îi vedem azi declarând că îl iubesc pe D.D., mâine îl vor înjura şi de mamă şi de tată.  Ca argument vă amintesc faptul că domnul Gigi Becali a construit case pentru sinistraţi şi , cu toate aceste eforturi financiare făcute de el, aceştia nu l-au votat.

  Electoratul liberalilor, de asemenea , nu îl vor vota .

2. În televiziunile mogulilor, preşedintele Traian Băsescu este înjurat de ani de zile, din sculare până în culcare şi noaptea în reluare. Nu-mi amintesc ca vreunul dintre ei, oricum l-ar chema, să fi fost chemat la D.N.A. Când D.D. a povestit,  cum preşedintele Traian Băsescu i-ar fi jurat că nu el a dat ordin să fie arestat, l-am crezut. L-am crezut pe d-nul Diaconescu că ar fi avut loc aceea discuţie. Oricum, nicio clipă, nu mi-l imaginez pe preşedintele Traian Băsescu dând ordin să fie cineva arestat. Nu-l cred atât de naiv să aibă încredere în cineva .

Cu ce a greşit totuşi Dan Diaconescu ?

A lansat ideea că alţii sunt vinovaţi de arestarea sa.

Dacă ar fi susţinut sus şi tare că de vină e Băsescu, toţi l-ar fi iubit şi promovat. Şi mogulii şi opoziţia, chiar şi D.N.A.-ul.

Numai că D.D. nu a cântat aria care trebuia.

  Vă amintiţi de socrul ministrului Blaga şi cărţile acelea de patrimoniu ajunse la el ?

De ce l-a chemat totuşi domnul procuror ?  Pentru că şi D.N.A.-ul îşi face propria sa politică. Politica de salarii şi de pensii.

  Dacă aţi citit scrisoarea deschisă adresată ministrului justiţiei de către  

doamna judecator Diana Mihaela Cotoi, de la Tribunalul Olt,  Scrisoare deschisa catre ministrul justitiei, Marian Catalin Predoiu în care se întreabă şi întreabă : Mai este Romania un stat de drept? veţi înţelege disperarea magistraţilor pentru faptul că li s-au micşorat veniturile. Şi procurorii  D.N.A. sunt magistraţi. Şi ei îşi doresc ca guvernul Boc să cadă, ca preşedintele Traian Băsescu să fie suspendat.

  Plângerile mele penale sunt împotriva unor personalităţi liberale şi pesediste. Dacă procuratura ar fi fost în mâna preşedintelui şi P.D.L.-ului, aşa cum suntem intoxicaţi de ani buni, aş fi pierdut, cu toate că probele îmi sunt favorabile?

   Susţin cu tărie că magistraţii, procurori sau judecători, sunt interesaţi în primul rând de promovarea  propriilor lor interese. Care politicieni au avut grijă să facă din justiţie o putere necontrolabilă de către o altă putere a statului, să le dea salarii şi pensii uriaşe, aşa zis constituţionale ?

  Oare nu cumva pesediştii şi liberalii, care aveau grijă să îşi asigure liniştea, după ce plecau de la guvernare ?

De aceea, afirm  că nici D.N.A.-ul  nu-l iubeşte pe preşedintele Traian Băsescu.

Lasă un comentariu