24 Ianuarie 2011 ; Haideţi la Unire !

Poate se mai gaseste un A.I.Cuza care sa ne uneasca, in lupta noastra cu noii boieri si sa nationaliyeye averile manastiresti !

Când m-am hotărât să-mi fac blog am avut în vedere un plan simplu.
Să fac publice păţaniile mele în justiţie şi să încerc coagularea unui grup mai mare sau mai mic, cât o vrea bunul Dumnezeu , ca să putem lupta, împreună , împotriva nelegalităţilor din ţara noastră, încă România. Zic şi scriu România pentru că, plini de lehamite, unul câte unul ne ducem , fie în alte zări fie în alte lumi. Dacă luptăm separat, fără a avea o organizaţie în spate, nu ONG-urile dubioase care sunt deja pe piaţă şi care fac jocuri politice pentru a prinde un post bine plătit într-o agenţie de-a statului, cu salariu sigur de bugetar şi, câteodată, mare precum al unui ministru. Mulţi au citit ce am scris dar, foarte puţini au comentat. N-au avut încredere în mine ,le-am dat dreptate şi ,de aceea, am scanat file din dosare şi le-am postat şi pe acestea. Mi-am pus întrebarea firească : ori eu scriu prost, şi nu reuşesc să produc aceea emoţie declanşatoare, ori există o mare reticenţă faţă de subiect şi mai ales faţă de consecinţele posibile.

Mi-a scris un domn despre necazurile sale şi, cum nu am studiat Dreptul, nu am ştiut ce să-i răspund. Era acum aproape un an.

Prin vară, o d-nă mi-a povestit despre problemele sale. I-am răspuns imediat descriindu-i proiectul meu. Nu mi-a mai dat niciun semn de viaţă.
Nu mi-am pierdut încrederea în proiectul meu. Când am declarat greva foamei, am înţeles că un mare impediment îl constituie faptul că nu îl înjur pe preşedintele ţării, domnul Traian Băsescu. Dacă o făceam, aş fi avut parte de publicitate, poate aş fi apărut şi la televizor. M-am gândit cât de înguşti la minte putem să fim.

INJUSTIŢIA, CORUPŢIA, TRAFICUL DE ORICE, NU AU CULOARE POLITICĂ !

Astăzi, de ziua Unirii, am primit un mesaj privat pe care îl voi posta, în continuare, păstrând anonimatul. Consider că o condiţie necesară , nu şi suficientă , este corectitudinea mea şi sinceritatea.

,, Deocamdata Justitia din Romania nu functioneaza corect. Responsabili de functionarea Justitiei sunt ICCJ, CSM, PICCJ, MJLC, MAI. Problemele Justitiei nu sunt cresterea salariilor magistratilor, etc. Problema Justitiei este acel judecator, procuror, politist si militar care asociaza drepturile omului cu infractiuni si conflicte civile.
Cu alte cuvinte actuala Justitie inseamna crearea si protejarea de priviliegii, afaceri judiciare si penale, continuarea in greseli si incompetenta, savarsirea de infractiuni contra persoanei si infractiuni contra activitatilor reglementate de Lege. Astfel, ei-judecatori, procurori, politisti si militari, prin incercarea de a ocoli Legea, alimenteaza pretentiile ilegale ale unora in detrimentul drepturilor constitutionale si fabrica dosare penale pe denunturi calomnioase.
Responsabili de aceasta Justitie este ICCJ, CSM, PICCJ, MJLC, MAI.
Intr-un stat de drept Justitia inseamna respectarea drepturilor omului, apararea drepturilor omului.
Cat despre tristetea, suferinta si frica zilei de maine ce reiese din mesajele postate pe blogul domnului Cristi Danilet pot scrie urmatoarele:
– prin ce treceti dumneavostra au trecut zeci de mii de oameni. Multi au apelat si la gesturi extreme, multi au murit in salile de judecata.
– si eu am trecut prin ce treceti dumneavoastra. Deoarece am avut curajul sa-mi exercit dreptul constitutional de a manifesta am avut parte de hartuiri, sechestrari, supuneri la tortura fizica si psihica, internare ilegala la Psihiatrie, malpraxis, fabricarea de dosar pe denunt calomnios, judecarea si condamnarea. Acum, timp de 4 ani si 6 luni, trebuie sa dau cu subsemnatul pe la Probatiune. Si asta nu e nimic. Am avut probleme cu pamantul, iar acum vecinii, cu ajutorul unor interpusi din Justitie si MAI, si-au marit proprietatea pe uzucapiune in detrimentul proprietatii mele si au construit un gard pe sub stresinile casei mele. Am mai fost condamnat deoarece am imobilizat eficient un violator de domiciliu. etc. De doua ori mi-au sustras hotii bani si lucruri din casa, iar judecatorii, procurorii, politistii si militarii au refuzat sa faca cercetari efactive si sa participe la recuperarea prejudiciliu. Am fost audiat si de Cabinetul Procurorului General al Romaniei. Am facut peste 2000 memorii pe care au fost puse stampilele Institutiilor de Drept ale statului, iar anul acesta Carmen Sutiman a afirmat scris ca de fapt eu am depus doar 40.- eu unul sunt impacat cu mine… . Eu nu mai lupt cu judecatorul. In prezent eu lupt cu cei reponsabili de ceea ce face judecatorul. Ceea ce face Judecatorul este fie Justitie fie tortura.,,

Mă tot gândesc de aproape un an de ce lumea nu-mi răspunde la mesaje. Astăzi am primit un răspuns.

Teama.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s