Justiția îi iubește pe bogătașii României lăsându-ne pe bugetari și pensionari fără bani de pâine !

De ieri m-am hotărât să deschid o nouă pagină : Unde sunt banii pentru salarii și pensii ?
Sunt la INS   ” Bugetari și pensionari, luați-vă gândul de la banii pe care-I așteptați !”, sunt în TVR ”CautațI banii noștri, ai bugetarilor și pensionarilor, și în salariile uriașe sau afacerile oneroase ale celor din TVR ! ” dar sunt și în averile lui George Becali, ale fostul ministru al Apărării Victor Babiuc, ale fiicei acestuia, Ioana Babiuc, şi, de ce nu, ale lui Dumitru Cioflină, fost secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale şi fost şef al Marelui Stat Major General care au fost acuzaţi de fapte de corupţie în legătură cu un schimb de terenuri între Becali şi MApN care a avut loc în urmă cu peste zece ani dar care, mulțumită feciorelnicei justiției române , au fost exonerați de orice vină.

La termenul de luni al acestui proces, judecătorii instanţei supreme au declarat finalizată cercetarea judecătorească şi dau pe rând cuvântul procurorului DNA şi avocaţilor pentru a pledoariile finale în acest caz.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, este la instanţa supremă, alături de ceilalţi inculpaţi din acest dosar. Becali nu a făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul instanţei supreme.

Victor Babiuc declara în noiembrie 2011, când a fost audiat de magistraţii instanţei supreme în dosarul privind schimbul de terenuri cu Gigi Becali, că înaintea acestui transfer de terenuri au mai existat încă 11 schimburi sau înstrăinări, niciunul nefiind considerat în neregulă.

El preciza că avizul juridic al Direcţiei legislaţie şi contencios există încă din 10 decembrie 1998, actul menţionând acordul pentru schimb în condiţiile dreptului comun.

Fostul ministru al Apărării a contestat faptul că statul român ar fi fost proprietar, spunând că a cerut încă din 2002 să se facă dovada dreptului de proprietate.

Judecarea dosarului în care sunt acuzaţi Dumitru Cioflină, fost secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale şi fost şef al Marelui Stat Major General, Victor Babiuc, fost ministru al Apărării, fiica acestuia, Ioana Babiuc şi finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a început în 18 ianuarie 2011, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Conducerea DNA a cerut, în 19 septembrie 2007, Comisiei speciale de la Cotroceni aviz pentru declanşarea urmăririi penale împotriva fostului ministru al Apărării Victor Babiuc.

Dumitru Cioflină este acuzat în acest dosar de abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată, iar Victor Babiuc, fost ministru al Ministerului Apărării Naţionale în perioada decembrie 1997 – 2000, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată şi luare de mită, respectiv 3.000 de dolari.” este un text citat din ”

4 gânduri despre „Justiția îi iubește pe bogătașii României lăsându-ne pe bugetari și pensionari fără bani de pâine !

Lasă un comentariu