Plagiatorii care ne conduc, azi secretarul de stat Ștefania Duminecă

646x404[1]     Ceea ce nu pot să pricep defel este cum de anumiți oameni, care se consideră intelectuali și vor să ocupe funcții  și chiar o fac ,  se pretează la a pune pe cineva să le scrie lucrarea de masterat sau doctorat. Nu-i scuz pe absolvenții de facultate pentru faptul că păcătuiesc în același mod , cumpărându-și  lucrarea de diplomă,  dar măcar pe ei pot să-i înțeleg , știind bine ,  că mulți dintre ei după  absolvirea unor cursuri superioare

nu scapă de munca  de jos, cea  de muncitori sau vânzători.

Cunosc și eu persoane , niciodată un secret nu poate să rămână necunoscut, mereu există o persoană din anturaj care-l destăinuie,  care-au deținut funcții în inspectoratul școlar sau care încă le ocupă dar care nu și-au scris singuri lucrarea de masterat . De câte ori am auzit despre un astfel de caz m-am minunat.

Nu pentru că i-aș fi bănuit oameni corecți , integrii, cinstiți , ci pentru că realizarea unei astfel de lucrări de masterat , doctoratul nu mi l-am dat și nici nu  cred că voi mai avea timp s-o fac vreodată , îți dă un sentiment profund de bucurie.

Se pare însă că unii, dacă nu chiar majoritatea, n-au astfel de sentimente de  intelectuali . Pe ei îi încântă doar banii și puterea.

PS Uitasem de subiectul acesta, mi-am amintit citind : Valentina e de fapt Vasilica şi plagiatul nu se pune

7 gânduri despre „Plagiatorii care ne conduc, azi secretarul de stat Ștefania Duminecă

Lasă un comentariu