Oana, fii bărbată !

Acum mai bine de douăzeci și ceva de ani, s-a prescris orice faptă de atunci, la un moment dat aveam un director care avea obiceiul să fure.

Oana Andrea Schmidt-Hăineală
procuror Oana Andrea Schmidt-Hăineală

Nu ne lua banii din buzunare, nu ne fura obiectele mărunte pe care le aveam asupra noastră, telefoanele mobile după cum știți nu apăruseră încă, pentru că era o persoană religioasă și mergea frecvent la biserică iar în posturile obligatorii nu mânca niciodată de dulce.
În schimb, produsele obținute pe lotul școlar, merele și prunele, din astea-și făcea țuică pe care mai apoi o comercializa, din pomii fructiferi ce creșteau în curtea gimnaziului, lemne din magazine, toate luau drumul către casa lui.

Tremuram din greu, copii și dascăli, dar câștigam prin acest viciu al conducătorului nostru mult mai mult. Libertate de mișcare și de exprimare. Șeful nostru e drept că își primea aceea idemnizație lunară de conducere dar era de fapt prizonierul nostru și, ca orice ostatic, făcea doar ceea voiam noi ceilalți.
Fii bărbată, Grace ! Film franțusescOana, dacă ești curată și nu te au cu nimic la mână, fii bărbată !
Poți câștiga mai mult decât îți oferă ei în schimbul cedării tale, poți să-ți păstrezi respectul de sine.

55 de gânduri despre „Oana, fii bărbată !

  1. Da Carmen, am văzut şi declaraţia lui Dumbravă şi m-a apucat frigul; laşul naibii, după ce a citit acea mizerie de comunicat, a luat-o la fugă. N-a răspuns la nici-o întrebare. Nici n-avea ce să răspundă, dpdv legal.

    Apreciază

    1. Tot mă întreb, de câteva zile, ce i s-a promis lui dar și lui Adrian Neacșu, foști prieteni de-ai lui Danileț.
      Monei Pivniceru, abia zilele acestea s-a dezvăluit pe la tv, i s-a dat pe la nas cu un loc la Curtea Constituționale. Dar în locul cui ?

      Apreciază

    1. Pe principiul comunist: dacă nu iese cine trebuie, repetăm votul.
      Plus de asta, indivizii aceia jegoşi care se pretind magistraţi, sunt pur şi simplu pasibili de pedeapsă penală: votul este secret dar şapte dintre ei, au semnat voturile, lucru ILEGAL!

      Apreciază

      1. Tibi, bună dimineața!
        N-am timp decât vreo 10 minute, de aceea nu aduc link-ul pentru prietenul nostru ca să vadă și el că de fapt cei care au votat împotriva Oanei sunt cei care au încălcat legea.

        Apreciază

  2. olamda draga mea,OANA FII BARBAT, ca avem barbati in izmene in tara,nici nu imi vine sa cred ce se intimpla, oare toti judecatorii sint corupti de fac jocuri murdare.toata lupta ptr tara se reduce nici la 10 persoane din 18 mil,cu ce or fi ocupati romanii de nu ii intereseaza ce se intimpla cu tara lor,cu ce or fi ocupati barbatii adevarati de nu lupta ptr binele tarii

    Apreciază

  3. Adrian Nastase i-a numit (prin lege)magistrati si pe procurori si pe judecatori.In mod normal doar judecatorii ar trebui sa fie magistrati.Procurorul ar trebui sa fie la egalitate cu avocatul.
    Magistratul trebuie sa fie independent.El este in subordinea procurorului general,a ministerului justitiei.
    Kovesi nu poate sa fie magistrat,pentru ca este pusa acolo politic.
    Dar ciudat este si faptul ca presedintele(o femeie) iccj este numita politic.Magistrati independenti….ce sa spun?!

    Apreciază

    1. Adrian Năstase a crezut că el o să fie președintele țării și se va proceda ca și înainte vreme, se vor da telefoane pe firul scurt.
      Ai dreptate doar în parte. În SUA procurorul nu numai că este politician, mă refer la procurorul general, dar chiar candidează el nu doar este numit politic.
      De aceea, ajungând prin propriile forțe în vârf nu răspunde teoretic la comenzi politice. Și totuși.
      Are dreptate în cazul de față Tibi. În acest moment, CR este cea care îi dă dreptul OH să candideze.

      Apreciază

  4. Adrian Năstase n-are nici-o treabă aici.

    Calitatea de Magistrat a procurorilor este prevăzută în Constituţie.
    Cine are ceva de spus, mai întîi să se informeze pe el însuşi, nu să-i dezinformeze şi pe alţii.
    Modalitatea de numire a procurorului general şi al şefului DNA, tot în Constituţie sunt prevăzute.

    Ce este ciudat că o funcţie oarecare este ocupată de o femeie?
    Este ilegal cumva să fii femeie?

    Problema este aşa cum am spus: a avut dreptul să participe la concurs? A avut!
    A cîştigat aşa cum prevede legea? A cîştigat!

    Restul este jigodismul frăţiei pivniceresei, frăţie controlată POLITIC de felix prin intermediul crinului ofilit.

    Apreciază

    1. Art. 2. – Judecătorii, procurorii şi magistraţii-asistenţi ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au calitatea de magistraţi şi fac parte din corpul magistraţilor.
      hihihi?
      NU! Dintre aceştia sunt aleşi membrii CSM.

      ps. Văd că nu spui nimic despre modul în care s-a votat în primă instanţă, în cadrul CSM.
      Nici despre de ce o femeie nu poate ocupa o funcţie.

      Bon. Încheiat discuţia. Eşti încă tînăr şi vei avea tot timpul să înţelegi că acum, nu înţelegi. Îţi urez o viaţă frumoasă şi liniştită.

      Apreciază

    1. Tibi, sunt adepta dezbaterilor cu argumente, mai mult datorită discuțiile pe care le am cu fiul meu decât din propria-mi pornire , am totuși sângele meu infectat cu comunism, și chiar dacă d-nul balbeck este mereu contra nu înseamnă că nu-l pasionează justiția.
      Cred că ne-am cunoscut la Cristi Danileț pe blog. Până la urmă el face să ne crească adrenalina .

      Apreciază

  5. Ti-am dovedit ca am si argumente…..legea de pe vremea lui Nastase.
    I-a amestecat pe procurori si judecatori.I-a facut magistrati(legal).hahahaha
    Procurorii nu ar trebui sa fie magistrati.Aia spuneam.Dar ce doresti,tibi,ca nu inteleg.

    Apreciază

  6. PS: Ala de la tara stia de judecatori si procurori,Acum ala de la tara aude ca magistratul l-a retinut pe cutare si magistratul l-a eliberat sau l-a arestat pentru 29 zile.Nu e o harababura?Dar tibi nu intelege.

    Apreciază

  7. De ce o atac pe Haineala?Pentru ca a instrumentat un dosar trucat.Un om a stat 13 luni in arest preventiv,fiind nevinovat.De aia nu sunt de acord sa fie presedintele csm-ului.Este incompetenta,la fel ca Morar.Si din cauza lui am platit.Ne-a sanctiomat CEDO.Pe noi,nu pe ei,cum ar fi normal.

    Apreciază

    1. Poate este adevărat că Hăineală „a instrumentat un dosar trucat” dar asupra lui Ponta planează lucruri mult mai grave printre care și acuzația de crimă. De ce televiziunile usl-ului nu zic nimic de asta ? Pentru că-l șantajează. Nu acum trebuie Hăineală să renunțe.
      Cine-și iubește țara, și nu doar propriile interese meschine de câștig , pricepe că jocul acesta este prea important ca să nu-i susținem pe Danileț, Ghica și Hăineală.

      Apreciază

      1. Altă minciună. Nu Hăineală a instrumentat acel dosar ci, un subordonat de-al său.
        Numai că cine stă toată ziua cu ochii pe latrin.a 3, se lasă tîmpit de slugoii varanului.
        O veste bună:
        http://www.revista22.ro/dosarul-de-coruptie-al-lui-voiculescu-repartizat-la-completul-de-judecata-de-la-inalta-curte-care-la-condamnat-pe-adrian-nastase-in-dosarul-trofeul-calitatii-21763.html
        Aşa se şi explică disperarea clanului temniceresei şi de ce nu se întruneşte cvorumul în CSM pentru alegerea vicepreşedintelui: metoda usl din Parlament cînd era în opoziţie adică, boicotul interesului naţional, de dragul unui grup de infractori.

        Apreciază

  8. Salut Carmen! Frica de justiţie nu le dă pace, doar au demonstrat că sunt în stare să răstoarne statul pentru asta! Iar acum, c-au pus mâna pe putere, uite-i, iar cu puciul, doar au destui corupţi în sistem cu care să răstoarne legi şi să-i elimine pe cei care le respectă! Normal că JUSTIŢIA liberă le ia penalilor linisteqa, oricât ar fi de bogaţi. Problema e că tăvălugul ăsta odată pornit împotriva unor aleşi legal din CSM ar putea să-i turtească, totodată, si pe vânzătorii pe 30 de arginţi care l-au pornit. Adică pe respectabilii pivnicierieni dumbravă şi neacsu.

    Apreciază

  9. Alta e problema….dementii aia de magistrati din completul ala din iccj condamna oamenii fara probe.Asta chiar ca e o problema mare.Romania nu este stat de drept.CEDO ne tot sanctioneaza.

    Apreciază

    1. 😳 Știți foarte bine că probele există chiar dacă el minte că nu. :mrgreen: Sunteți prea inteligent ca să nu raționați, plebea care se uită știm noi unde nu o face, dacă nu i-ar fi fost teamă că urmează să fie arestat nu îl suspenda pe președinte în vară , nu făcea circul cu demisia din senat. 😆 Sunteți la fel de motan ca și Felix ! Doar că sunteți unul cinstit care nu-și toarnă prietenii și rudele ci se bate pentru dreptate. Chiar și a necunoscuților/telor.
      Iubesc motanii necuvântători. 😆

      Apreciază

  10. Se bucura de prezumtia de nevinovatie.Daca nu crezi in prezumtia de nevinavatie esti tembel,nu tampit.
    Eu merg pe logica,dumneata jignesti direct,.Nu ai educatie.Nu dovedesti ca ai 7 ani de acasa.

    Apreciază

  11. Su culmea e ca l-am atacat pe blogul meu pe acest DV(zis Felix).L-am atacat si cand a initiat dublarea pedepselor (torutorii) pentru evazionisti.Nu poti tine pe viata un evazionist.Atunci ce facem cu criminalii?Ii executam?

    Apreciază

  12. si…..torturii,aia nu e pdeapsa.Ce e in puscariile romanesti se cheama tortura,uneori condamnare indirecta la moarte.
    Putini „vede”…putini „pricepe”.

    Apreciază

Lasă un comentariu