Am semnat petiția

Dacă un elev de-al meu copiază eu nu am cum să-l pedepsesc pentru că nu fac parte dintr-o comisie numită de câtre descalificata ministru al educației Ecaterina Andronescu ?
Realizează cineva la ce absurditate s-a ajuns ? Doar într-un regim totalitar se mai putea întâmpla așa ceva și ca exemplu stă lucrarea de doctorat a academicienei doctor inginer Elena Ceaușescu.
Cel mai de bun simț este să-i susțin pe cei care, înfruntând toate amenințările și presiunile făcute asupra lor, și-au păstrat conștiința curată și au hotărât : premierul Victor Viorel Ponta a copiat în lucrarea sa de plagiat.
Doamnelor și domnilor profesori aveți totala mea stimă.
Carmen Amza

PS

Uite petiție ”Vrem la pușcărie!”

http://inliniedreapta.net/petitie-sustinem-afirmatiile-denuntate-de-plangerea-penala-a-usl/

28 de gânduri despre „Am semnat petiția

      1. O pitica…are cam 1.55,35 kg.A fost studenta la medicina.Ea a omorat un rrom de 65 ani,cam de 1.90,120 kg si l-a transat.20 ani a luat.E de 3 ani dupa gratii,are 23 ani.

        Apreciază

      1. Cel putin o persoana este nevinovata si cel mult doua dunt nevinovate.Un avocat important al Romaniei spunea ca e vorba de legitima aparare.Dar au fost condamnati amandoi la 20 ani.Justitia este cel mai mare dusman al omenirii.

        Apreciază

    1. Mulţumesc pentru explicaţii. E limpede: Carmen Bejan este o victimă inocentă.
      Vă mulţumesc pentru că o susţineţi.
      Probabil că dacă nu ar fi fost condamnată la detenţie, ar fi reuşit să mai tranşeze cîţiva bătrîni libidinoşi aflată fiind, în legitimă apărare de viol consimţit şi normal, plătit.

      Apreciază

      1. Mea culpa: nici-un om nu este bătrîn, indiferent ce vîrstă are.
        Recunosc: greşeala sa că nu i-a dat doamnei o replică pe măsură.
        A murit? Greşeala sa. Şi repet: vă mulţumesc pentru că o susţineţi în continuare, pe doamna respectivă.

        Apreciază

    1. Bună !
      Am văzut că de fiecare dată scrieți câte un articol în legătură cu Carmen Bejan dar n-am crezut că v-a afectat atât de mult.
      Nu elimin posibilitatea unei greșeli judiciare dar ce anume v-a făcut să ajungeți la această concluzie ?
      Doar masivitatea tipului în cauză și micimea ei fizică ?
      PS
      În legătură cu Bivolaru șeful MISA toată presa a scris că este vinovat. Am luat-o ca atare până Suedia i-a dat azil politic.
      Zilele trecute mi-a dat un link cineva. Era un procuror , mi se pare că e vorba de Voinea, care spunea clar că a fost o înscenare.
      Cine mai știe care-i adevărul ?

      Apreciază

  1. Eu ma uit si la oameni,cum arata. Pana acum nu m-am inselat.A fost o crima…..cu un singur cutit apar doi criminali. Asta nu e in regula.Unul este mai vinovat decat celalalt. Nu e in regula.

    Apreciază

  2. I-am luat apararea si Oanei Timis,fata de primar.Ea impreuna cu 29 insi au fost arestati.Ea a stat 4 luni in arest preventiv si a primit o luna cu suspendare.Ceilalti au primit,3 luni,pana la 3 ani cu suspendare.Una singura a primit 3 ani si jumatate cu executare,era recidivista.
    Ea a stat in arest preventiv 4 luni….au intrat mascatii peste ea.Pana la urma era o copilitia.M-a socat.Trafic de droguri si consum de droguri….dar cantitatea era ffff mica.Si eu m-am drogat o data.Daca in casa ai 3 grame de ceva,poate fi trafic de droguri.
    Daca nu ma drogam,o data,nu stiam ce inseamna,.a fost doza fff.mica la ea.Nici nu trebuia dosar penal.

    Apreciază

Lasă un comentariu