Miercurea fără cuvinte

Pentru că deja este joi, pot să vă spun că mi-aș fi dorit să văd fântâna cântătoare din Craiova și, pe aceea, s-o postez în loc de fotografii.

N-am reușit nici s-o văd nici s-o postez. Am văzut însă că mai există prietenie, omenie, respect și pisicuțe iubite. Și mai există și încredere.

PS Fântâna cântătoare există. La comentariul I și , bineînțeles, la Craiova.

Vă mulțumesc că existați :

Agatha, Alecu Racoviceanu, Alex Mazilu, Coolnewz, Cristi, Drum spiro, spero, Few stuff, G1B2I3, Luna Patrata, Mesterul Manole, Nea Costache, Papornita, Romanian stamp, SoriN, Stropi de suflet, Supravietuitor, Stiinte, Theodora,  Vania.  zamfirpop.com, zamfirpop.wordpress.comblogulise, zamfirpop.over-blog.com, zam-fir, filumenieaefcfoto, zoltybogata, colectionaramodoro, aliceee-traveler, alicegeorgiana, androxa, coolnewz, costin-comba, cristi-raraitu, danvaideanu, fewstuff, g1b2i3, ganduripebigudiuri, graphis-artwork, incertitudini, liarebelyell, linkping, lunapatrata, mirelapete, napobloghia, ninulescu, redsky2010, rokssana, scorpio72, se-cret-blognotes, teonegura, tu26dor, vis-si-realitate-2, rontziki.ro, poze-nascollector-blogolog 

Carmen Androxa    Teo Negură  fly2sky  Max Peter  Vera    abbibal  Rontziki  Costin Comba se-cret  IULISA   Zamfir    Filumenist  Lumea lui Alexandru   Zodrac  Redsky2010 pandhoraa    Fosile   Vero   Zina   Acuarele   Scorpio  Cristi Milla    Mirela Pete   Mircea Florescu  rokssana  Daurel Ana Marin     Carmen Negoiță  Gabriela Elena altcersenin

Îl așteptăm să participe alături de noi și pe prietenul Alioșa:

http://aliosapopovici.wordpress.com/2011/08/08/stadionul-%e2%80%9e-arena-nationala-%e2%80%9d/

Dragi imi sunt și  prietenii mai vechi :

http://tiberiuorasanu.wordpress.com/2011/09/01/dragostea-nu-moare/#comment-11642

32 de gânduri despre „Miercurea fără cuvinte

  1. Îţi mulţumim şi noi că exişti! Eşti o figură!
    Tema pentru duminică 4 septembrie, care se poate posta si sâmbătă, 3 septembrie, este propusă de Carmen, prietena noastră responsabilă cu Miercurea fără cuvinte. Da, eu sunt capul răutăţilor, cum spuneai, dar tema e propusa pe rând, de către toţi participanţii…în numele democraţiei! Va veni şi rândul tău. 😉
    Titlul e Parfum de ploaie. Te rog, dupa ce scrii, să aduci la mine linkul şi să-l preiei pe-al meu.. Abia aştept sa citesc! 🙂

    Apreciază

  2. @ Carmen,
    Bună seara !
    Pentru că este deja JOI iar mâine, VINERI imi vin copiii acasă , iți urez incă de pe acum, weekend plăcut ! Să ințeleg că esti supărată pe mine de nu m-ai trecut la „ vă mulțumesc că existați….. ” ?
    Cu mult respect,
    Alioșa.

    Apreciază

    1. @Alioșa,

      Ieri mi-am pierdut cartela de la interfon, abia acum 5 minute mi-am recuperat unul dintre celulare uitat într-un magazin, toată lumea știe că sunt total aeriană. Mă bucur mult că ai pus această întrebare, că ai avut curajul s-o faci, pentru că este posibil ca alte persoane care au gândit la fel să se supere pe mine iar eu să n-am habar. Am trecut zilele acestea , ultimile trei , prin Iad și Rai și sunt din acest motiv și mai împrăștiată ca de obicei.
      În ceea ce privește faptul că aș fi supărată, ca să revin la întrebarea ta, nici nu se pune problema. Lista celor care trebuie să le mulțumesc că există este foarte mare. Doar atâția am reușit să copiez, adrese de net, azi noapte. Calculatorul mi-e virusat, de fapt blogul și abia pot scrie în acest moment.
      După câte îți amintești , eu te respect în continuare și sper să nu mă treci niciodată în rândul lui Nicolae Spiroiu.
      Carmen

      Apreciază

      1. @ Carmen,
        Bună dimineata !
        In toată existența mea , CURAJUL de a spune in orice moment ADEVĂRUL indiferent de consecințe si OMULUI in față ceea ce gândesc, au fost jaloanele vietii mele. Cum ADEVĂRUL deranjează pe multi, din cauza curajului meu de a le spune șefilor ceea ce gândeam despre o anume situație gestionată mai putin bine de ei, am avut multe de suferit. La mine vorba CAPUL PLECAT NU-L TAIE SABIA nu a fost aplicată NICIODATA !!! Trebuie să recunoastem că OMUL este suspicios si de aceea e musai necesar să ne luăm toate măsurile mai ales când vine vorba de nominalizări. Din această cauză, eu m-am ferit in ultima perioadă să mai precizez : „ aștept si părerea …….” odată, am uitat să nominalizez pe cineva si, am pătit si eu ca tine ! Bine că nu te-a supărat intrebarea mea ! Nu ințeleg de ce si de către cine ți-e virusat calculatorul si blogul ….. Credeam că numai eu am persoane impotriva mea ….
        Cât despre „ sper să nu mă treci niciodată in rândul lui N.S.”,sunt convins că NU va fi nevoie deoarece formatia ta profesională, pregătirea intelectuală , spirituală si morală si nu in ultimul rând bunătatea sufletului tău nu te vor cobori la nivelul „ amărășteanului ” muncitor, „ oaia neagră a familiei” ( cuvintele din ghilimele ii apartin celui despre care vorbim ). Și dacă tot se apropie cu pasi repezi NOUL AN ȘCOLAR , doresc să fiu primul care să-ti ureze numai succese in cariera didactică in primul an de predare la LICEU…..
        Weekend plăcut !
        Cu deosebit respect,
        Alioșa.

        Apreciază

    1. Scriam azi noapte : ”Păcat ! Mare păcat ! Aveți talent și stil. ” Nu cred că v-am supărat cu ceva. N-am fost ireverențioasă.
      Iar astăzi scriu : ”Repet. Îmi place cum vă exprimați, stilul dvs. Păcat însă de faptul că nu împărtășim aceleași păreri. ”

      O să aștept să treacă anii ca să pot să zic ” like ”.

      Apreciază

  3. MIHAI VITEAZUL ESTE SUPRANUMIT DE ISTORIE , BANUL CRAIOVEI .
    MARIA TANASE ESTE INSIGNA CULTURALA , PENTRU CRAIOVA .
    MARIA LATARETU, MARIA CIOBANU , MARIA DRAGOMIROIU , ILIE BALLACI SUPRANUMIT :
    ,, REGELE FOTBALULUI ” VOR FI SIMBOLURI EMBLEMATICE ALE CRAIOVEI , SI PESTE GRANITELE TARII !
    DATORITA MERITELOR ADUSE IN PROMOVAREA VALORILOR SI ENTITATILOR NOASTRE CULTURALE !

    AMZA PELLEA ESTE UN ARTIST EMBLEMATIC AL CRAIOVEI .

    Apreciază

    1. Alexandra,

      Mihai Viteazul înainte de a fi domnul Țării Românești a fost Banul Craiovei. Nu este doar supranumit ci chiar a fost. În Craiova se păstra clădirea respectivă.
      Amza Pellea e, cred , de la Băilești. Am căutat și am avut dreptate. S-a născut la Băilești. A stat foarte puțin ca director la Teatrul Național din Craiova. A fost un actor național.
      Cât despre Ilie Balaci, da, a reprezentat Universitatea Craiovei cu onoare. Nu cred că se făceau pe atunci atâtea blaturi în fotbal ca în zilele noastre.

      Apreciază

Lasă un comentariu