În timp ce fiecare dintre noi ne facem datoria pentru care suntem plătiți , de multe ori muncind până la epuizare fizică, cei pe care i-am mandatat să ne reprezinte și să aibă grijă de țara asta care trebuie să le rămână moștenire fiicelor și fiilor noștri, nepoatelor și nepoților noștri, strănepoatelor și strănepoților noștri, până la sfârșitul lumii, politicienii vor și reușesc să ne țină ostatici în continuare în propria țară .

blogdecainerau

In curand (pe 7 mai), se implineste un an de cand USL este la putere. lacat Aproape un an in care relatiile Romaniei cu Uniunea Europeana se racesc pe zi ce trece. Lovitura de stat (esuata asta vara, datorita presiunilor externe imense si mai putin actiunilor opozitiei de dreapta) nu s-a terminat la referendumul de demitere a lui Traian Basescu, Continua zi de zi, pas cu pas. De asta data mai putin spectaculos, fara surle si tobe.

Asaltul asupra Justitiei e continuu si la 360 de grade. Raportul MCV, dezastruos, n-a impresionat pe nimeni din USL. Din contra, a dat tonul unui cor de reprosuri, invective, absurditati pe care oficialii UE il asculta cu stupefactie. Amanarea, pe termen nedefinit, adica la calendele grecesti, a votului de admitere a Romaniei in „Schengen” a mai ridicat cu o octava tipetele guvernantilor de la Bucuresti. Bagheta a tinut-o de asta data insusi ministrul de…

Vezi articolul original 118 cuvinte mai mult

Publicat în Fără categorie

8 gânduri despre „

  1. ola,astia joaca teatru ieftin si cu alimentele,si cu cearta dintre ei ca sa se acopere furturile,minciunile si guvernarea de cacat dusa de ei,dau subiescte la fraieri si se pune botul la ei.Comunismul si inainte si dupa 89 a trait datorita diversiunilor asta este cea mai buna munca a lor,intr-o jumatate de ora cit ma uitai la tv in toate interviurile date de uselisti critica pe BOC SI PE UNGUREANU,doar despre asta discuta.

    Apreciază

  2. Blogul lui Dan Badea a fost eliminat de pe platforma Google Blogspot la cererea patronului unui ziar. Daca in calitate de blogger doriti sa va exprimati solidaritatea cu Dan Badea va rugam sa adaugati un comentariu pe aceasta pagina in care sa mentionati numele sau pseudonimul (nickname) precum si link-ul catre blogul sau blogurile d-voastra. Pe baza acestor comentarii veti fi adaugat pe lista sustinatorilor lui Dan Badea.

    Apreciază

Lasă un comentariu