Ioanavram's Blog

Aici nu este vorba de Traian Basescu.Nu vorbim nici de PDL.

Scriem despre derbedeii care ne mutileaza viitorul.

De la  Paste-Ponta la  cel descheiat la slit,adica Antonescu.De la  adunatura  ca o turma  care  se aduna si voteaza in dispretul oricarei legi,constiinte,doar ca sa le fie  bine.

Lor! Si Mafiei transpartinice.

Scriem despre  Ponta care in ziua citirii   documentului prin care se solicita suspendarea  Presedintelui si-a gasit de lucru  la  o intalnire   cu cativa zeci de reprezentanti ai oamenilor de afaceri. Ca si cum nici usturoi n-a mancat ……. Prostii…..Manipulari de gradinita!

Sa fim lucizi si sa urmarim amuzati- scarbiti desfasurarea  loviturii de stat.

Adrian Cioroianu,  pe care l-am citit cu placere in micile eseuri din „Dilema”,   se chinuia la Realitatea TV sa demonstreze ca n-a fost nici o lovitura de stat cu demiterea lui Blaga si Anastase.

Adrian Cioroianu, cred ca sunteti un om inteligent,de ce ne…

Vezi articolul original 299 de cuvinte mai mult

Publicat în Fără categorie

9 gânduri despre „

  1. La multi ani si… striga si pentru mine, te rog!
    De cand a murit mama mea este prima data cand ma bucur ca nu mai e… caci de traia ar fi pierit cu siguranta de inima rea!

    Apreciază

    1. Cita, mă uimește și mă dezorientează că persoane ale căror rude au murit sau doar au stat ani de zile în pușcăriile comuniste nu realizează prin ce trece astăzi țara dar tu să fii mândră pentru faptul că ai avut o astfel de mamă.
      Mulțumesc pentru urări.
      M-ai făcut fericită . Nu mai știam nimic despre tine și mi-era dor să te ” aud ”.

      Apreciază

Lasă un comentariu