Astăzi despre diktator

Cu toate că drapelele par portocalii sunt de fapt roșii
Cu toate că drapelele par portocalii sunt de fapt roșii
Vă semnalez o știre pe care am aflat-o și eu datorită lui Theophyle
”Protest de amploare pregătit la Moscova: Opoziţia aşteaptă zeci de mii de persoane la o manifestaţie anti-Putin. Zeci de mii de persoane sunt aşteptate marţi la Moscova la o mare manifestaţie a opoziţiei împotriva preşedintelui Vladimir Putin, la o zi după o serie de percheziţii fără precedent vizând liderii săi şi pe fondul riscului unor amenzi considerabile. După o reuniune prevăzută să se desfăşoare la prânz (11.00 ora României) în piaţa Puşkin din centrul capitalei, participanţii vor defila până pe bulevardul Saharov, unde va avea loc manifestaţia “marşul milioanelor” autorizată între orele 11.00 şi 14.00 GMT (14.00 şi 17.00 ora României) de municipalitate. Pe acest bulevard, unde aproximativ 100.000 de manifestanţi împotriva lui Putin s-au reunit în februarie, se vor exprima liderii opoziţiei în această zi liberă în Rusia. Circa zece percheziţii au fost efectuate luni, în special la domiciliul bloggerului anticorupţie Aleksei Navalnîi, al liderului Frontului de Stânga Serghei Udaţov, al liderului mişcării Solidaritatea Ilia Iliaşin şi al prezentatoarei de televiziune Ksenia Sobceak. Opoziţia a denunţat imediat o “tentativă de a submina manifestaţia” de marţi, potrivit unuia dintre liderii săi, Ilia Ponomarev, de la mişcarea Pentru drepturile omului. Mediafax. ”

Sigur, nu-i la fel de grav ce se întâmplă în Mama Rusie cu faptul că ”diktatorul ” nostru a spus :

” Ferească Dumnezeu de mai rău !”
Cum de și-a permis să vorbească  președintele Traian Băsescu când putea să procedeze precum , prietenul ministrului Andrei Marga, fostul general GRU ?

PS Doar dacă vreți să fiți informați vă recomand Ştiri Europene – 12 iunie 2012 / “Tunurile se mută pe Italia”

10 gânduri despre „Astăzi despre diktator

    1. Bună !
      Au mai fost încercări. Știu când au vrut să-l oblige pe Dan Badea, fost profesor de matematică care și-a pierdut postul de jurnalist pentru că-l susținea pe Traian Băsescu, să-și închidă blogul.
      Cu hotărâre judecătorească. Crezi că degeaba am preluat materialul ?

      Apreciază

  1. ” Ferească Dumnezeu de mai rău !” Eu am interpretat puţin altfel afirmaţia preşedintelui.O consider ca un semnal de alarmă transmis PDL după realizarea unui scor foarte slab de 18%,adică „Dacă nu vă treziţi,o să ajungeţi sub 10%”!!!

    Apreciază

      1. Are mai puţină importanţă cine a spus-o (tot bolşevicul de Brucan,ştii,ăla cu 25 de ani!),important e că sunt înclinat,din nefericire,să-i dau dreptate.Românii au fost aduşi în starea să nu mai voteze cu inima şi cu creierul, ci cu burta lipită de şira spinării!!!Se agaţă şi de un fir de pai ca să nu se înece,ca cel care cade în lac şi nu ştie să înoate,şi pentru starea asta e vinovată toată clasa politică,cu observaţia că pdl-ul a pus cireaşa pe tort (sau pe colivă)!!!Să văd ce face usl-ul,ia cireaşa sau mai pune şi e una?????????

        Apreciază

Lasă un comentariu