Sindicalistul Ion Duță face trafic de influență ? Ce câștigă ?

ion-duta Vă amintiți anul 2008 , noiembrie 16 ? Semnaserăm toți dascălii din țară listele pentru declanșarea grevei generale. În chiar ziua în care urma să înceapă, am fost anunțați că o suspendăm. Atunci am văzut cum până și Marius Nistor a fost luat prin surprindere. Cred că el nu era încă „ în cărți”,  adică nu cunoștea dedesupturile afacerilor sindicale. Mai tărziu, am aflat că pentru încetarea grevei generale ginerele liderului Aurel Cornea primise un contract uriaș cu statul. Care ginere? Acel Claudiu Florică din afacerea Microsoft unde el împreună cu Dinu Pescariu au rămas și nearestați și cu toți banii.El a fost unul dintre beneficiarii neînceperii grevei generale. ( Explicaţiile DNA despre cum au scăpat Claudiu Florică şi Dinu … ) Am vrut să evidențiez ceea ce în mod  sigur gândiți fiecare dintre dvs.  Liderii de sindicat își urmăresc de fiecare dată propriile lor interese iar noi suntem armata din spatele lor, instrumentul care le conferă lor forță.

Căutând declarația de avere a lui Ion Duță am descoperit un articol : Ion Duță, lider Sindicat Școala Prahovei: „Învăţământul prahovean e …

unde acesta denunță politizarea excesivă. Adică pe tovarășul Ion Duță îl doare, suferă chiar, că până și femeile de serviciu trebuie să aibă o culoare politică. Oricine citește articolul îi dă dreptate liderului județean al FSLI Prahova care ne amăgește că : Scoala Prahovei | Numai uniți putem învinge! Atunci se pune întrebarea legitimă, ce căuta liderul de sindicat apolitic împreună cu inspectorul general școlar al Inspectoratul Scolar Judetean Prahova , om susținut politic de PSD la primarul PSD  Florin Constantin ? ? Nu cumva Duță, fost coleg de liceu pedagogic  cu directorul Ghencea, face trafic de influență ? Nu de alta dar directorul Ghencea nu este persecutat politic de către primarul orașului Vălenii de Munte ci, din contră, el este cel care se poartă în mod discreționar cu colectivul de cadre didactice ale Liceul Tehnologic Agromontan „Romeo Constantinescu” – Pagina oficiala.  Pentru că     Agentia Nationala de Integritate (ANI) nu mai are nicio putere, a trecut vremea când această instituție dădea amenzi, nu înțeleg de ce lipsesc  declarațiile de avere și interese  și cu toate că presa scrie , Inspectorii scolari generali refuza sa-si declare averile | Mobile, bănuiesc că se așteaptă ca aceștia să facă averi nejustificate ca abia atunci să intereseze și Direcția Națională Anticorupție.    

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s