Dragă Horică, cafea băută seara târziu dăunează grav sănătății!

d30a1419b27cc4bdd1bf9b06b2fa5ca3_XL

Mulți dintre profesorii Liceului Tehnologic Agromontan „Romeo Constantinescu”, cei care nu-I suntem atât de apropiați , atât de intimi,  ca să cunoaștem adevărul,  ne întrebăm cine-l ține pe directorul nostru în funcție. Este ultima persoană care ar fi potrivită să dețină o astfel de funcție ținând cont de mania sa bolnăvicioasă de a controla totul. Cine cu cine vorbește , cine cui îi dă like-uri pe rețea de socializare FB.  Asemănarea  cu Ceaușeasca , femeia care dăduse ordin securității să-i urmărească până și proprii copii în budoar, e o trăsătură comună tuturor dictatorilor.

Mulți mi-au spus chiar că ar făcut o listă cu colegii care îndrăznesc să-mi vorbească, ei o numesc asta  „lista neagră”, precum FBI pe vremea temutului J. Edgar Hoover – WikipediaHoover-JEdgar-LOC[1]

În general mă distrează că suntem nevoiți să vorbim doar atunci când urcăm scările, oricum cancelaria e înțesată de turnători, trebuie să faci slalom printre ei, dar cel mai mult mă încântă ideea imaginii sale chinuite , singur,  în fața monitorului ca să ne prindă în fapt și să-și actualizeze celebra listă.

Cum zvonurile despre „amiciția” sa cu primarul orașului au ajuns până și la mine simpatia mea pentru domnul Florin Constantin a crescut exponențial  chiar dacă acesta e de „stânga”. Mai bine un om gospodar PSD-ist decât un liberal despotic și lăudăros!

Din mai multe surse am aflat că domnul director își bea frecvent cafeaua cu inspectorul general adjunct, de la Inspectoratul Şcolar al Judeţului Prahova,  cică el este omul care-l ține-n brațele sale vânjoase, domnul Horia Toma. Fotografie realizată de mine cu telefonul mobil  când ne uneau aceleași idealuri   democratice

Cum niciodată directorul nostru nu este în școală lunea după  amiaza, exact în orele când ar trebui să predea unor elevi „studioși”  mă gândesc că acelea sunt orele de la care chiulește pentru a bea împreună cu domnul inspector general adjunct.

Dragă Horică, mă adesez astfel ție în memoria zilelor când împărțeam aceleași crezuri politice,  cafea băută seara târziu dăunează grav sănătății!

 

Reclame

2 gânduri despre „Dragă Horică, cafea băută seara târziu dăunează grav sănătății!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s