Să vă amintiți atunci când Klaus Iohannis o să fie suspendat !

„Care articol din Constituția României am încălcat ? ” a întrebat Traian Băsescu de fiecare dată când a fost suspendat. Nimeni nu a știut să spună deși corurile celor  cei susțineau pe  cei 322 parlamentari, în anul 2007,   sau USL-iste, pe față, în anul 2012, repetau într-una  cu obstinatie: „ a încălcat Constituția României”.

Atunci am învățat de la președintele Traian Băsescu cât de importantă este Constituția României.

În țara noastră care are atâția semi-analfabeți cu liceu absolvit, și de multe ori cu examen de bacalaureat promovat, n-a avut contat. Dovadă cei șapte milioane de votanți de la referendumul din 2012.

Pentru ei important era faptul că nu-l puteau ierta pe Băse`pentru perioada în care fuseseră nevoiți să strângă cureaua, Constitutia Romaniei actualizata – LegeAZ nu conta cu adevărat.

Acum, când  președintele Klaus Iohannis încalcă Constituția României cu excepția fostului președinte Traian Băsescu nimeni nu zice nimic.

Citiți și dvs. vă rog  :klaus-iohannis-sebastian-tataru[1]

„Art. 3 – Teritoriul

(1) Teritoriul României este inalienabil.
(2) Frontierele ţării sunt consfinţite prin lege organică, cu respectarea principiilor şi a celorlalte norme general admise ale dreptului internaţional.
(3) Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe. În condiţiile legii, unele oraşe sunt declarate municipii.
(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine ”.

Se găsește la Art. 3 – Teritoriul și dacă nu mă credeți accesați singuri Constituția României.

8 gânduri despre „Să vă amintiți atunci când Klaus Iohannis o să fie suspendat !

Lasă un comentariu