Procurorul Papici a plecat, Dragnea e făcut scăpat ! Puneți pariu?

4466303-mediafax-foto-bogdan-maran[1]

Lucian Papici, procurorul care a instrumentat Dosarul Referendumului, paraseste DNA si revine la Parchetul … dar mai are importanță unde merge acum când DNA-ul, așa bănuiește jurnalistul Ion Cristoiu  , se folosește de Liviu Dragnea ca să scape de premierul actual . Cum face față Victor Ponta Operațiunii: Liviu Dragnea …?

Nu știu, dar la cât tupeu are justiția română , în speță procurorii DNA conduși de Laura Codruta Kovesi: DNA are propriul serviciu de … – Stiri, care scoate de sub urmărire penală pe cei care au pus la cale operațiunea „Microsoft ” ( Surpriza in dosarul „Microsoft”. DNA a clasat acuzatiile fata … ) de parcă procurorii din orice țară, Italia sau SUA, lasă nepedepsiți capii mafiei mulțumindu-se doar cu plevușca, sunt convinsă de faptul că atâtea zile amare i-a făcut procurorului Lucian Papici, prea cunoscut și apreciat de noi toți pentru dosarele instrumentate în trecut și finalizate de infractori cu ani buni de închisoare.

Fraierul de premier, domnul Victor Ponta l-a catalogat pe Papici drept „procuror băsist, morarist”șI s-a bucurat, prea devreme, de plecarea acestuia. În ura sa oarbă față de orice îi amintește de fostul președinte Traian Băsescu, nu s-a gândit că astfel este asigurată „albirea la față ” a șefului său de partid Liviu Dragnea. 

Procurorul Papici era din vechea gardă, Perniciosul Papici, scos din DNA – Jurnalul National, trebuia să plece.

 

6 gânduri despre „Procurorul Papici a plecat, Dragnea e făcut scăpat ! Puneți pariu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s