Unde esti tu Băse’, Doamne?

10868044_967539753259576_8897064078887671596_n[1]     N-a trecut o lună de zile, nu sunt treizeci de zile împlinite, de când Băse’ a părăsit Palatul Cotroceni și deja m-a cuprins plictiseala aia morbidă din timpul împușcatului.

Televiziunile se chinuiesc să scoată un amărât de „ breaking news ” de pe urma unor fulgi prăpădiți. Se afirmă obsedant , ar fi de tot hazul dacă n- ar fi trist, că urmează să ne înzăpezim și , ultima găselniță, elevii nu vor putea ajunge mâine dimineață la școală pentru că în fața instituțiilor s-au format adevărate patinoare!

Îmi amintesc cum în vremea asta, acu‘ anu’, președintele Traian Băsescu ne vorbea despre acciză, cum argumenta el împotriva introducerii acestei noi taxe și cum ceilalți, useliștii, îl contraziceau înfocați. 10417720_967539733259578_2519886650526498977_n[1]

Ce se întâmplă astăzi ?

Președintele ales a fost la biserică.

Singura problemă, la fel de importantă precum lungimea rochiei primei doamne, asupra cărora se „ canonesc” cei de la GhițăTv este aceea că președintele Klaus Iohannis a stat într-un jilț și nu pe un scaun obișnuit!

Unde esti tu Băse’  ?  Nu ne vezi cum ne prăpădim de atâta  plictis și prostie ?

 

images[7]    Norocul meu,  îmi   mai  alină dorul de dezbatere adevărată  , de idei ieșite din tiparul ponosit al jurnaliștilor contemporani , este Ion Cristoiu , veșnicul critic al puterii, cu ale lui zilnice gânduri. (   Gîndul de miercuri, 31 decembrie 2014 | cristoiublog,   GÂNDUL lui Cristoiu: Avem un TRAIAN BĂSESCU. Ce facem cu el?)

PS

Până începe să miște ceva în țara asta care  petrece, nu doar  trei zile, nu doar de o săptămână,  ca-n poveștile cu prinți și prințese,   de  peste douăzeci de zile  abia aștept gândul de luni al lui Ion Cristoiu.

Premier mai avem ?

 

 

 

6 gânduri despre „Unde esti tu Băse’, Doamne?

 1. hola si LA MULTI ANI cu miiiiiii de bucurii si sanatate maxima,NOI BASISTII avem mincarici precum BASE, eu am zis ca nu mai comentez politica pe facebok,dupa ce iasa BASE , dar nu pot sa ma abtin cind se face aluzie rautacioasa despre el, KI ADICA ionica de sibiu, este ILIESCU DOI, asa se va afla de el ca traieste mai da o medalie, se mai duce la biserica,se intilneste cu regele, cu tenismenii, praf in ochi, intilnirile politice le face doar tetatet, maaare secretos mutulache, si acum omul este ocupat cu deBasificarea Cotrocenului, la urma deBasificarea tarii, e ocupat rau de tot. Si pe deasupra mai este si mincinos sa spuna ca nevastasa nu are pagina de facebok, oooaaaareeeeeeeeee SRI, ar lasa sa posteze alta persoana in numele primeidoamne, nu cred este o minciuna sfruntata si aroganta numai fraierii il cred, iar PLAGIPONTA, sta pitulat ca se intilneste saptaminal cu KI, SI DUPA AIA TRINTESTE CITE OORDONATA ASTA INSEAMNA CA EL INFORMEAZA PRESEDINTELE, DIN MOMENT CE MUTULACHE NU COMENTEAZA NADA VIZAVI CE FACE PRIMPLAGIATORUL TARI,pupici draga mea.

  Apreciază

  1. Bună prietenă dragă ! La Mulți Ani Fericiți! 😀
   Nu trebuie să ne ambiționăm și să stăm departe de politică tocmai acum când suntem singuri fără comandant. Nu-mi place Ionică De Sibiu 😀 , bine i-ai mai zis, dar nici cu plagiatorul nu puteam să rămânem pe cap . Era vai și amar de noi. 😦

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s