„Punct și de la capăt”

Îmi încalc promisiunea pe care mi-o făcusem și public un articol politic care îmi demonstrează faptul că nu sunt singura ce gândesc astfel. Să fiu iertată!

Gradina de hartie

Mare ghinion pe țara asta cu Băsescu! Un marinar necioplit care s-a găsit s-arate că negrul e negru când toată clasa politică se jura că e roz-trandafiriu. După un deceniu, indezirabilul care a îndrăznit să dea peste cap cutumele ipocrite ale dublului limbaj și ale agendelor duble, însfârșit îi lasă stăpâni, la cârmă. Politicienii pot răsufla ușurați.

Când dorința concentrată într-un slogan politic e lansată de pe un fundament găunos, anticipează neputința. Pregătește eșecul. Grăbește căderea. Prezidențiabilul Ponta anunța victorios c-o să-i unească pe români. I-a unit, ca nimeni altul, împotriva lui. Prin „Punct și de la capăt”, noul ales dă de știre că debăsificarea promisă de useliști e o obligație „morală” și pentru el. Obiectiv major, cum ar spune un consilier uns proaspăt la cancelaria dumisale. Prin urmare, anti-băsismul e datorie de onoare. Odată cu alegerea Noului, proiectul trebuie continuat în altă formă. Cum s-a și demonstrat live de…

Vezi articol original 251 de cuvinte mai mult

Reclame
Publicat în Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s