Directorul mi s-a întors dar a plecat Ponta în Dubai !

În primul an la acest liceu, anul în care m- am transferat, nu l-am văzut pe colegul meu prea mult la școală. Am înțeles că era grav bolnav, a făcut o operație la inimă, și de aceea aveam pentru el compasiune și înțelegere. După operație era tras la față, slăbit la corp,  se vedea cu ochiul liber că fusese bolnav.

După numirea sa ca director a înflorit tot, am mai văzut și la alții o  astfel de metamorfoză și mi-am dat seama de faptul că bucuria imensă îl vindecase. După ce a încercat să mă intimideze afirmând că sunt un profesor slab pregătit  ,umilindu-mă cum nimeni nu încercase până la el , îi era și foarte ușor la clasele care îmi fuseseră repartizate și unde în primul rând „m-am luptat cu tabla înmulțirii și regula semnelor” , m-am adresat pe bună dreptate ministerului de resort, domnului   Remus Pricopie,  și  … Parchetului pentru abuz în funcție, s-a îmbolnăvit brusc. Toți colegii din camarila   sa, celor cărora le-a cerut luni 17 noiembrie să mă izoleze,  îi plângeau de milă.

” Sărmanul director, iar se operează ! ”

Să mă ierte bunul Dumnezeu,  dar  când,  după mai multe săptămâni , s-a întors la școală arăta la fel de   fraiche ca în momentul în care orice om sănătos vine din concediul de odihnă. Poate păcătuiesc .

Anul trecut iar a avut mai multe concedii medicale. Nu le-am contabilizat , fericită fiind că nu trebuie să-i mai suport prezența, aș fi vrut să fie tot timpul plecat  .safe_image[2]

Școala nici măcar nu are nevoie de el, directoarele adjuncte oricum muncesc și pentru el.

Gabriel Oprea, mesaj de condoleanțe pentru familiile victimelor din accidentul aviatic de la Sibiu este la datorie iar Victor Ponta este în Dubai !

Anul acesta, a se vedea egalitatea între sexe, OMV Petrom a semnat un acord Guvernul pentru … una este de serviciu lunea, miercurea și la două săptămâni vinerea iar cealălaltă marțea, joia și la  două săptămâni vinerea. Directorul niciodată!

Pe hârtie guvernul   Victor Ponta promovează    Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi – Ministerul Muncii …  prin Hotararea nr. 250/2014 privind organizarea si functionarea … dar faptic….

Este problema lor, fiecare are dreptul la propria alegere, dar să nu mi se bată tovarășul director cu pumnul în piept că muncește. Nu-l cred pe cuvânt.

Nu degeaba am povestit zilele trecute despre domnul inspector general Petre Năchilă (  PSD-iști pe care-i respect, astăzi domnul inspector general Petre Năchilă ) și modul în care acesta este un exemplu de seriozitate pentru ceilalți.

Cred că și anul trecut s-a discutat despre operații  , m-am mirat doar , și mi-am văzut de treburile mele.

Tovarășul director minte precum premierul Ponta ca să pară victima mea, eu find cea care l-aș fi defăimat nejustificativ că ar fi luat mită. Pardon, minți!

Dovada faptului că minte stă petiția mea către parchet sau sesizarea către ministrul educației unde nu scriu nimic de vreo mită , nici măcar nu sugerez, pentru că nu dețineam și nu dețin  vreo probă în acest sens și nici despre  martori oculari nu am habar.

Cei care-l cred o fac pentru că sunt  naivi, le convine ca el să aibă dreptate sau au un interes personal , un oarece profit material pe care-l pot bănui,  dar de care iar nu pot să scriu pentru că, din nou, nu dețin probe materiale iar eu știu de când mă știu că totul trebuie demonstrat.

Ponta, obosit și el, a plecat puțin în Dubai până se liniștesc lucrurile și lumea începe să se pregătească pentru sărbătorile de iarnă.

Ce nu știe tovarășul director este că nu mi-a fost teamă să merg în decembrie 1989 la revoluție , toți înțelepții neamului îmi spuneau că este o prostie și că pot să mor , și că pentru mine,  cu un dictator ca el care nu –mi dă voie să zâmbesc  iar pe colegii mei îi urmărește dacă au îndrăznit să dea un like nevinovat, nu vin sărbătorile. 10805609_601596903303514_3997806436282535030_n[1]

PS. Uitasem de faptul că I-am trimis și președintelui Traian Băsescu   plângerea mea pentru a mă asigura de faptul că Parchetul o înregistrează și îi dă curs.

„ Domnule Președinte,

Știu că pe tot timpul mandatelor Dvs. v-a interesat ca învățământul românesc să devină performant și competitiv în Europa. O dovadă a acestui fapt consider „R A P O R T U L Comisiei Prezidenţiale pentru analiza şi elaborarea politicilor din domeniile educaţiei şi cercetării” și de aceea în ultimă instanță m-am hotărât să apelez la Instituția Prezidențială.

 Una dintre elevele mele, din clasa a XI a , pentru că nu a învățat, pregătindu-se pentru examenul de corigență din toamna anului 2012, a fost declarată repetentă. Dovadă a acestui fapt este lucrarea ei scrisă de la examenul de corigență unde a fost notată cu 2 (doi).

Directorul liceului a numit o comisie care după trei zile, timp foarte scurt pentru ca ea să poată învăța toate noțiunile necesare, a promovat-o.

Între timp eleva nu a conștientizat  „marea șansă ” acordată și nu a început să învețe . În schimb numărul absențelor sale s-au înmulțit și astfel a ajuns în situația ca să acumuleze 54 absențe nemotivate și să trebuiască să fie exmatriculată chiar dacă a apelat și la medici binevoitori. După cum bine știți, piața scutirilor medicale este foarte bogată dar cum nu intră în atribuțiile DNA-ului sunt șanse ca fenomenul să ia amploare, numărul elevilor care chiulesc de la ore este o problemă națională.

Reacția domnului director a fost previzibilă. Vrea ca aceasta să finalizeze cu orice preț liceul și dacă domnul ministru Daniel Funeriu nu ar fi reușit să introducă camerele de supraveghere în școli am fi avut ocazia să o vedem și cu diplomă de bacalaureat dacă chiar  și cu  o licență și asta fără niciun effort intelectual.

Petiția mea, o  scriu în continuare,  sperând ca astfel să nu se piardă prin cine știe ce sertare.

Cu același respect deosebit,

Carmen Amza                                                                                         24.04.2013

Președintelui  României, domnului Traian Băsescu

 PSS  BOMBĂ. Ponta își trateză tristețea în Abu-Dhabi cu Sebastian Ghiță | VIDEO

Ponta & PSD, iubiți de casnice, șomeri și pensionari | jurnalist România TV

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s