Dacă o conștiință de dascăl valorează 700 lei mă întreb cu cât sunt cumpărați ceilalți

Dacă n-ați înțeles că în această zi de toamnă târzie, mă refer la 16 noiembrie 2014, se va da bătălia decisivă pentru viitorul nostru al tuturor, se va da lupta pentru direcția pe care o va apuca țara noastră, spre consolidarea unei democrații de tip  occidental sau spre un regim   asemănător țărilor sud americane unde statul însuși este în spatele traficului de droguri și armanent, unde statul lucrează mână în mână cu mafia locală , stați duminecă acasă.

 

O să spuneți că exagerez și că plagiatorul mitoman nu-i decât un om de bună credință care vrea să ajungă viitorul președinte pentru că ne dorește binele nostru al  tuturor. 983796_10152620007517834_248874081361090162_n[1]

Astăzi colegii mei s-au supărat pe mine doar pentru faptul că nu vreau să votez cu Ponta.

Pentru ei faptul că votez cu opoziția este echivalent cu „trădarea de țară”!

Au uitat sau se prefac că nu-și amintesc faptul că premierul Tăriceanu, în anul 2008, după ce le-a mărit salariile tuturor categoriilor de bugetari și-a dat seama că nu mai sunt bani în bugetul țării pentru cadrele didactice.

Colegii mei au uitat sau se prefac că nu-și amintesc faptul că , deși legea Lege nr. 221/2008 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului … a fost aprobată de către parlament și promulgată de către președintele Traian Băsescu , Călin File de Poveste nu a vrut să o aplice.

Premierul Tăriceanu a preferat să împartă laptopuri  elevilor , cu nemiluita, să achiziționeze calculatoare și altă aparatură electronică pe care a împrăștiat-o prin toate școlile, chiar și în acelea unde nu mai erau  elevi și care- au fost desființate , mai apoi, după alegeri, ca să cumpere voturile noastre.

Că a pustiit visteria statului, precum făceau strămoșii nostril  când ne atacau turcii , nimeni nu vrea să-și mai amintească și mai ales să recunoască faptul că în anii care-au urmat tot noi, bugetarii săraci,  am plătit dărnicia liberalilor.

Premierul Victor Viorel Ponta este cu mult mai speriat decât oricare dintre candidații care-au deținut puterea din anul 1990 și până azi.

Altfel nu se explică de ce ni s-au dat săptămâna aceasta 700 lei. E o mită electorală care depășește orice imaginație.

Suntem în jur de 400 000 de dascăli. Doar pentru noi s-au vârsat zilele acestea  din bugetul statului 280.000.000.

Pensiile de obicei se plătesc mai târziu dar astăzi la Poșta din orașul meu era coadă. De ce?

Medicilor li s-au promis parcă 100 lei în plus la salariu.

Polițiștii, procurorii, judecătorii, cei din administrație cu ce sume vor fi mituiți ? Pentru ce sumă își vând ei conștiința?

 

4 gânduri despre „Dacă o conștiință de dascăl valorează 700 lei mă întreb cu cât sunt cumpărați ceilalți

 1. Dictatoareo , să rescriem şi să interpretăm puţin istoria recentă !
  În 2008 , Tăriceanu a mărit salariile electoral , la presiunea băsiştilor , iar Dictachiorul a promis cu emfază , cea mai mare gogoaşă electorală , unică în istoria omenirii–mărirea salariilor tuturor dascălilor cu 50 % !
  Nesesizând dimensiunea pagubei , evidentă pentru un elev de liceu economic , parlamentul a votat mintenaş , în unanimitate , ce treabă are , această adevărată pleaşcă electorală , deşi premierul Tăriceanu nu şi-a dat acordul , că oricum n-avea cum să o aplice !
  Aşadar , băsiştii , s-au ţinut de promisiune umblând , la salariile din educaţie , ca la radio Erevan:
  Ascultător-Ieste adievărat că Băsiescu a mărit salariile profesorilor cu 50 % ?
  Radio Erevan – ieste adievărat , dar facem următoarele precizări :
  = nu e vorba de 50 % ci de 25 % !
  =nu le-a mărit ci le-a tăiat !
  Tăricelu , ca orice premier postcomunist a fost forţat să facă alte pomeni electorale de toţi băsiştii , dar nu asta e cauza neimplementării celor 50 % , oricum irealizabilă !
  O dai frumos după cireş , îndobitocindu-ţi suplimentar cititorii fanatici şi naivi , că Tăriceanu e singurul , deşi e ultimul , vinovat pentru tăierile de pensii , salarii şi creşterea TVA , vina reală aparţinând amatorismului regimului băsist !
  Că acum , toată propaganda băsistă îi sare , politicianist , la beregată Zburdalnicului inimos e de înţeles , oricum omul e în tabăra opusă!
  Plagiatorul mincinos Ponta a corectat pensiile şi salariile , inclusiv profesorilor care-au avut tupeul să dea în judecată guvernul , restituindu-le câştigătorilor inclusiv cele 50 % promise , legiferate şi neaplicate !
  E clar că noi şi Iuropa trăim aceeaşi criză economică din 2009 incriminată de băsiştii care-au reacţionat inept atunci , dar îl acuză acum propagandistic c-ar fi mărit taxele aberant pentru aceste reparaţii şi restituiri !
  Inflaţia infimă , stabilitatea monetară , valutară şi salarială nu contează.
  Ai uitat să precizezi că eşti politrucă PDL-istă şi propagandistă băsistă , ca să pricepem contextul atitudinii tale în şcoală şi pe blegg !
  Ai sărit de fund în sus lpentru cele 7 meleoane , un mizilic faţă de pomenile trâmbiţate de băsişti cei buni , pentru care aţi votat , în loc să trăiţi , bine în 2009 !
  Ai uitat , de asemenea , să ne spui dacă mâna ta greblă s-a făcut la cele şapte meleoane s-au i-ai refuzat , cum era normal ?
  Presupun c-ai aplicat regula DDD , tot popolar şi el-Ia-le banii şi votează cum vrei !
  Un intelectual adevărat nu poate fi mituit , deci acuza ta implicită , că ceilalţi profesori ar vota cu Ponta datorită presupusei mite mi se pare o insultă colegială , măcar prin prisma teknicii DDD !
  Că ăilalţi votează cu Ponta natural , datorită atitudinii acestuia , mai apropiată şi corectă faţă de dascăli , decât băsismul care i-a minţit frumos , e varianta mai apropae de realitate !

  Apreciază

  1. Dragă Milici, cunoscându-le preferințele colegilor , știind că sunt PSD-iști sadea , nu cred că și-au vândut conștiința, mă refer strict la colegii mei din școală, pentru că ei iubesc social-discreționarul. Până și comuniștii de acum 35 ani erau mai democrați decât ei. Mă gândeam astăzi că dacă aveau gaze lacrimogene cu ele ar fi încercat să-mi închidă gura. Norocul meu este că atât primarul orașului ,domnul Florin Constantin, cât și inspectorul general școlar Petre Năchilă , ambii pesediști, își doresc un învățământ serios.
   Băsescu nu ne-a mințit. În luna octombrie 2009 ni s-a reținut din salarii 600 lei.
   Dacă a fost cineva păcălit, s-a mințit singur .
   La fel cum unii votează stânga natural la fel și eu sunt băsistă pentru bucuria nesperată pe care mi-a făcut-o regimul Băsescu.
   Am văzut cum corupții care fentau de ani de zile justiția au fost arestați. 😀

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s