„Democratul ” Ponta hotărăște zilele, locurile, orele și temele lăsându-l pe Iohannis să-și aleagă singur costumul și cravata!

Nu pot să cred că toată lumea este atât de naivă sau proastă încât să cadă în capcana lui Ponta fără să realizeze.

Victor Viorel Ponta nu vrea nicio confruntare , nu vrea să pățească precum Mircea Geonă, și de aceea aruncă pe piață tot felul de idei de neacceptat.

A fost de o sinceritate dezarmantă în momentul în care a recunoscut, și criminalii simt nevoia să se laude cu crima lor perfectă, că vrea să se uite la televizor mâncând pop-corn.    safe_image[2]

Cineva, pe bani mulți, l-a atenționat că greșește și atunci a venit cu propunerea ca toți cei 14 candidați să se întânească. Câțiva nu au fost de acord și atunci el nu a mers mai departe. Abia aștepta ca vreunul dintre ei să decline invitația. În mod curios n-am auzit pe niciun jurnalist că l-ar fi criticat pe premierul Ponta că nu a vrut să se „dueleze” cu contracandidații. Acum ,  Ponta hotărăște zilele, locurile, orele și temele și Iohannis este criticat de către politicienii, jurnaliștii independenți precum odinioară, acum un sfert de veac, Televiziunea Română Liberă, și  toți analiștii lu` pește prăjit născuți din banii albiți prin metode specifice dâmbovițene.

Iohannis propune alte locații și toți în frunte cu Gușe se simt ofuscați. Nu mă dau în vânt după candidatul dreptei, nu mi-a plăcut în mod deosebit niciunul, oamenii tăcuți mi se par periculoși pentru că nu știu ce gândesc dar, spuneți-mi, știe cineva ce gândește vicleanul și mincinosul Ponta ?

Nu mă dau în vânt după candidatul dreptei cum n-am făcut-o nici când am strâns semnături pentru Emil Constantinescu, în vara anului 1996 sau  pentru Traian Băsescu, târziu în toamna anului 2000,    dar nu agreez nicio clipă ideea revenirii la o dictatură fie ea mascată.

Iar  Victor Ponta, care încă nu este președintele nostru, încearcă  să-i impună candidatului dreptei, zdrențuite și dără vigoarea de altă dată, condițiile sale fără nicio negociere. Vi se pare că Victor Ponta va putea să îndeplinească rolul de mediator ? Mie, nu.

Vi se pare că politicienii dreptei vor să câștige alegerile ? Mie, nu.

2 gânduri despre „„Democratul ” Ponta hotărăște zilele, locurile, orele și temele lăsându-l pe Iohannis să-și aleagă singur costumul și cravata!

  1. Este ceva de teoria conspiratiei aci, doamna Carmen si nu vom sti, deocamdata, ce a stat in spatele acestor comportamente. In tot cazul putem alege, ca intotdeauna, raul cel mic ( sau asa credem noi ) ! O duminica placuta va doresc !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s