Doamnele muncesc iar bărbații se laudă cu rezultatele !

Primarul orașului Vă383559_180136732146644_1258312670_n[1]lenii de Munte,  domnul Florin Constantin , în mod sigur nu este misogin și de aceea nu-l găsesc pe el vinovat de situația din  Liceul Tehnologic Agromontan „Romeo Constantinescu” . Ca dovadă  este faptul că directorii celorlalte două  școli din urbea noastră  , Colegiului Național „ Nicolae Iorga ” și Școala Gimnazială „ Ing.Gheorghe Pănculescu”  sunt  doamne profesoare. Ele sunt cele care duc pe umerii lor greutatea managementului școlar  și tot ele sunt cele care primesc laudele.

La noi în școală totul este răsturnat. Doamna director Raluca Popescu este cea care  cu o inteligentă inovatoare, mă refer la materialele în care analizează  rezultatele, cu un  devotament  față de școală rar întâlnit, ( o prietenă care o cunoaște și care este directoare într-o altă școală,   îl punea atașamentul  pe seama faptului că  nu are o familie care să-i acapareze timpul liber)  muncă asiduă până la epuizare , calm și multă  răbdare, încercând să ne înțeleagă și să ne respecte tuturor  doleanțele și nevoile, fără a aduce prejudicii  învățământului, a reușit să ne determine să realizăm fiecare mai mult, să ne autodepășim pe noi înșine și,  muncind  programat, să obținem un procentaj, de promovare a examenelor de sfârșit de ciclu  gimnazial și liceal,  superior anilor anteriori.

După cum bănuiți, în timp ce  doamna director  Raluca Popescu se bucură de rezultatele obținute fără să și le aroge, lăudăroșenia directorului Nicolae Ghencea este uriașă.

M-aș fi abținut dacă astă seară o doamnă profesoară , misoginismul nu-i bântuie doar pe bărbați, n-ar fi afirmat că i se pare normal ca directorul să se laude deoarece este meritul lui. Doamna respectivă nu-l are șef pe directorul meu și cred că și-a făcut această impresie doar ascultându-l.

I-am replicat, nu m-am putut abține, nu dânsul   este cel care a făcut pregătiri suplimentare, nu se poate lăuda că măcar pe un elev l-ar fi învățat tabla înmulțirii, directorul fiind învățător la origine, iar munca de Sisif  , cea de manager al celei mai mari școli din județul Prahova, a desfășurat-o cea mai modestă dintre noi toți.

În Liceul Tehnologic Agromontan „Romeo Constantinescu” doamnele muncesc iar bărbații se laudă cu rezultatele !

PS  Acest articol a fost prin luna septembrie șters deoarece am fost nemulțumită de încadrarea făcută de către doamna directoare. Cu tot efortul meu de a obține rezultate bune la examenul de bacalaureat, mi-a repartizat clasa a IX a C unde sunt foarte mulți elevi slabi.

Media clasei respective la testarea initială : 1,5571

L-am reconstituit ca să poată să fie citit de cei care l- au auzit pe tovarășul director ce revoltat era pentru că o lăudasem pe cea care duce greul.

Anunțuri

Un gând despre „Doamnele muncesc iar bărbații se laudă cu rezultatele !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s