Judecătorul Horațiu Dumbravă este omul lui Victor Ponta ?

images[8]La conferința de presă de ieri a președintelui Traian Băsescu am avut impresia că acesta exagerează . A lăsat subiectul Lukoil, cel mai fierbinte ,   la urmă și a început cu ceea ce a considerat dânsul  ca find o nedreptate împotriva sa. Abia astăzi , aflând despre  scrisoarea lui Victor Ponta către ambasadorii străini am înțeles care a fost rostul judecătorului Horațiu Dumbravă în această speță. Vă întreb, judecătorul Horațiu Dumbravă este omul lui Victor Ponta ?

Să fie vorba de alte fotografii  decât cele din  POZELE „SANTAJULUI” – Judecatorii Dumbrava, Garbovan

Anunțuri

2 gânduri despre „Judecătorul Horațiu Dumbravă este omul lui Victor Ponta ?

 1. Nu m-aş încumeta către un răspuns. Nu ştiu, nu deţin date, informaţiile din astfel de zone vin „filtrate” şi cosmetizate după interesul unuia sau altuia. Dar ar fi păcat să fie aşa. Justiţia pare a fi singura care ar mai putea salva România de la un colaps total.

  Apreciază

  1. Să nu idealizăm justiția! A făcut pași mari dar în România tăcută, cea care nu este mediatizată, este la fel de bolnavă cum o știm cu toții. Familiile de procurori, judecători , notari și avocați formează o mare rețea mafiotă unde se apără și acoperă unii pe alții.
   Dan, de ce crezi că articolul despre procurorul general Liviu Mihail Tudose, https://dictaturajustitiei.wordpress.com/domnule-procuror-general-liviu-mihail-tudoseva-consider-si-pe-dumneavoastra-vinovat-cel-putin-moral-2/ , ajunge din când în când printer cele mai citite articole ? Pentru că în provincie corupția este malignă! 😦

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s