România este în recesiune dar premierul afirmă că este creștere economic

Să nu se supere pe mine nimeni , indiferent ce reprezentant al puterii citește aceste rânduri, că n-am chef și nu admit ca să fiu mințită și acum într-un mod ordinar ca pe vremea lui Ceaușescu.

N-aveam mâncare, galantarele erau goale, n-aveam lumină, ori se oprea periodic de la uzină ori  kilovatul  se scumpise într-atât de mult încât în multe familii stinsul ei devenise o obsesie, n-aveam căldură, dictatorul ne învăța să mai punem o haină pe noi, numărul de paturi în spitale era insuficient pentru câți bolnavi eram, presa nu era liberă, ziarele care apăreau erau pline de informații care dezinformau  încât se foloseau în locul hârtiei igienice care lipsea,…

Am aflat de la premierul României că țara, condusă de domnia sa, este într-o ușoară creștere economică, că țara merge pe drumul cel bun.

Foarte bine mi- aș  zice în sinea mea dar atunci cum se explică faptul că deși a trecut mai bine de un an de la pensionarea unor îngrijitoare, de la Liceul Tehnologic Agromontan „Romeo Constantinescu ” din Vălenii de Munte, posturile sunt blocate ? Creșterea economică nu necesită măsuri de austeritate, nu-I așa?  10616082_762045330525878_7323032921570458355_n[1]

La secretariatul liceului se muncește în disperare. Secretarele școlii noastre nici concediul de odihnă , absolut legal,  nu și l-au făcut.

Astăzi aflu că postul doamnei secretare șef, care se pensionează anticipat de la 1 octombrie, se blochează. Nimeni nu ne-a spus „mot a mot” asta dar cât de prost să fie cineva încât să nu înțeleagă, din măsurile prezentate de director că ar vrea să le ia conducerea liceului, că urmează ca alții să preia sarcinile de serviciu ale doamnei Ioniță ?

Cu toate că în obligațiile de serviciu ale Secretariatului este și „descărcarea ” mediilor elevilor în Registrul matricol al școlii noi , toate cadrele didactice, suntem nevoite să le trecem. Toți înțelegem situația , munca obositoare a secretarelor noastre, și niciunul dintre noi nu se plânge.

Prin blocarea postului rămas liber ce sarcini urmează să ne mai fie date nouă ? Sigur predarea și educarea este ceva secundar pentru conducerea ministerului educației, fiecare dintre factorii de conducere își amintește  de rolul cadrelor didactice doar atunci când presa este cu „ochii ” pe rezultatele de la examenele naționale.

Blocați tot, aveți nevoie de alegători analfabeți!

 

 

 

Reclame

2 gânduri despre „România este în recesiune dar premierul afirmă că este creștere economic

  1. hola, luptatoare, degeaba vii cu exemple reale ca romanii sint ieftini si neinformati au invatat toti replica , asta este, nu vezi ca in tara se intimpla numai diversiuni , totul este planificat li se tin neuronii aprinsi la fraieri cu creierii spalati.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s