Farmecul discret al Rusiei a sedus Uniunea Europeana!

Pentru cei care mai cred în lacrimile Moscovei

Alexa Blog

Doar 14 ani i-au trebuit lui Putin ca sa isi vada visul implinit. Astazi, pare mai decis ca niciodata sa inghita tari vecine si sa refaca granitele fostei URSS. Cum a fost posibil? Simplu…Occidentul s-a lasat sedus si cumparat in viu.

Razboiul lui Putin pare ireal, imposibil de deslusit. Sute de analisti din lumea intreaga se zbat sa ii gaseasca sensul, sa ii anticipeze cursul.
NATO isi misca soldatii si isi regandeste strategia. Se plimba tehnica de lupta pe spatii largi. Si totusi, nimeni nu se mai simte in siguranta, nimeni nu mai crede intr-o confruntare clasica.
Putini sunt cei care stiu unde va ataca Putin, cum va ataca si cand o va face. Cu totii sunt invitati sa vada doar ceea ce vrea Moscova sa se vada, adica razboi pe cartiere, omuleti verzi, civili isterizati, civili asasinati, falsi patrioti care comit acte de terorism, soldati trimisi sa lupte cu…

Vezi articol original 713 cuvinte mai mult

Anunțuri
Publicat în Fără categorie

2 gânduri despre „Farmecul discret al Rusiei a sedus Uniunea Europeana!

 1. Farmecul discret al Rusiei? Haida de … Rusia nu e deloc fermecătoare, e un monstru care înspăimântă… Rusia nu înseamnă doar fiţoasa şi culta Moscovă sau eleganţa imperială a Sankt Petersburgului .. Rusia înseamnă monstruozitatea Siberiei, analfabetismul cronic centru şi est asiatic, brutalitatea rachetelor aţintite spre toate oraşele importante, sfidarea mondială cu care Statuile lui Lenin sau Stalin rânjesc lumii ori apelativul mai mult decât bolşevic de „tovarăşe”care se foloseşte în administraţie şi armată …
  Farmecul Rusiei? Nnţţţ … imecilismul de Occidentului de a deveni dependent de gazul rusesc … atât …

  Apreciază

  1. Mircea Coșea povestea ieri seară ce minunată este Rusia și ce cultură are. O avea.
   Eram copil , ce să fac am o vârstă înaintată, când tatăl meu îi povestea mamei eu ascultând cuminte, el fiind ofițer de aviație și lucrând la Aeroportul „Mihail Kogălniceanu ” , despre rușii care stăteau cu kalașnicovul îndreptat către muncitorii români ce încărcau pe navele rusești grâul nostru românesc .
   Era vorba de despăgubirile de război. Gheorghe Gheorghiu Dej încă trăia.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s