Oare cu cine s-a mai iubit Corina Crețu ?

De obicei nu mă interesează viața privată a cuiva. Fiecare dă seamă singur și personal Dumnezeului în care crede, dacă are vreunul.

Când am auzit însă despre eventuala desemnare a doamnei Corina Crețu în funcția de comisar European, nu se știe ce o califică, ce pregătire are în acel domeniu, nu m-am putut să nu mă întreb, oare cu cine s-a mai iubit Corina Crețu ?  CLIIMA20130802_0188_1[1]

„Europarlamentarul ­român Corina Creţu a ajuns pe primele pagini ale unor publicaţii de top, precum The Daily Mail, Huffington Post, New York Daily News, după ce un hacker a dat publicităţii corespondenţa siropoasă dintre aceasta şi fostul secretar de stat american Colin Powell (76 de ani). „Guccifer”, aşa cum este cunoscut hackerul, precizează că e-mailurile de la Corina Creţu sunt din perioada 2010-2011.

În aceste e-mailuri, Creţu îl numeşte pe Powell „dragostea vieţii mele” şi sugerează că scrie despre o poveste de dragoste mai veche, potrivit TheSmokingGun.com. Aceeaşi Corina Creţu îi scria, în 2010, în Ajunul Crăciunului, fostului secretar de stat american: „Nu aş fi crezut că, la 43 de ani, pot plânge după un bărbat mai mult decât în adolescenţă”.

Aşa l-a cucerit Corina Creţu pe renumitul diplomat american

Dau pe „ goagăl” și găsesc și alte informații :

“Corina Crețu îl avea pe “vino- ncoace”! Inaltă și nu prea slabă, cu pulpele pietroase dezgolite de fusta prea scurtă și tricoul subțire, prin care se ghiceau sânii fără sutien, Corina îți arunca o privire ușor sașie și asimetrică, dar impertinentă, cu care parcă te deschidea la prohap. Nimic din politiciana de azi nu mai amintește de fata de cartier băgăcioasă, lipicioasă ca o gumă de mestecat, care ți se lipește de deget, o scuturi și ți se lipește de toată mâna. Corina Crețu, euro-deputata, s-a transformat într-o tanti cu mărgele și și-a pierdut tot hazul. Atunci când am cunoscut-o, în 1993, era ca un măr domnesc. E drept că înăuntru avea un vierme…” – Eugen Mihaescu

Portalul Ziaristi Online continua prezentarea cartii de memorii a artistului Eugen Mihaescu, “Intre linii“, aparuta la Editura Rao la finele anului trecut. Astazi, special pentru domnul Ion Iliescu, proaspat externat deci practic resapat, un fragment semnificativ pentru biografia Corinei Cretu, “Curtezana Rosie” a “Sandramalei Staliniste”.

Și totuși,   cu cine s-a mai iubit Corina Crețu ?

 

 

 

 

 

 

 

13 gânduri despre „Oare cu cine s-a mai iubit Corina Crețu ?

  1. Poate, nu se știe concret dar îmi amintesc bine cum Ion Cristoiu scria în anul 1990 de o poetă Carmen X pe care o luase cu el într-o delegație în străinătate . După criticile respective, cred că a fost singurul care a făcut-o, Iliescu a devenit mult mai discret. 😀

   Apreciază

 1. Ca să te completez, de fapt Corina Creţu i-a fost băgată în pat lui Colin Powel de serviciile secrete …
  Nefiind destul de de inteligentă să creeze o strategie, dar destul de deşteaptă ca să ducă la îndeplinire o operaţiune care îi este clar definită, lucru care, coroborat cu faptul că are ambiţia să se creadă importantă, o face pionul perfect al serviciilor de spionaj. Prin ea serviciile secrete l-au controlat pe Ion Iliescu şi tot prin ea su reuşit să îi inducă lui Colin Powel o atitudine pozitivă faţă de România.
  Ce servicii ar putea fi acestea?
  Ion Mihai Pacepa care nu e tocmai străin de lumea serviciilor secrete consideră că ar fi vorba de KGB …
  De remarcat că la KGB încă se pot vedea metode pe care le folosea în timpul Războiului Rece.
  Pacepa argumentează:
  ‘’Va amintiți cum vizitatorii solitari la Moscova sau în alte capitale ale fostului bloc sovietic cădeau pradă unui anumit tip de scenariu al capcanelor sexuale? Am trăit fericiți cu iluzia că după ’’căderea comunismului’’, aceste modalități de recrutare specifice Războiului Rece au devenit istorie.

  Însă lupul își schimbă părul, dar năravul ba. O nouă generație de agenți sexy și inteligenți – cunoscuți în trecut drept ’’rândunici’’ – este încă printre noi. Dar acum ei activeaza peste tot în lume, în special la conferințele internaționale, acolo unde își etalează recomăndarile politice impresionante și îmbrăcămintea foarte sexy.

  Din nefericire, am aflat recent că un mare patriot american și un om onorabil, stimatul general de patru stele Colin Powell, ar putea să fi fost ținta unei asemenea capcane a serviciilor secrete. Nu știm exact când a început această relație și nici cât de intimă a devenit din punct de vedere fizic. Powell a negat public că a fost o aventură și ar putea fi considerat nevinovat. Dar există câteva date certe desprea celalată jumatate a relației, date care sugerează ca aceasta a fost modelată după matrița KGB-ului’’
  ’’Atrăgătoarea blondă Corina Crețu, acum membră a Parlamentului European, unde este vicepreședinta Alianței Progresiste a Socialiștilor și a Democratilor, este seducătoarea de care vorbim. Într-o carte din 2011 semnată de Eugen Mihaescu, un caricaturist celebru din perioada Războiului Rece, pentru New York Times, Crețu este numită ’’curteanul roșu al cabinetului stalinist’’.
  ’’În primii ani ai post-comunismului, Ion Iliescu și serviciile sale de intelligence au continuat să trateze SUA drept principalul inamic al României – un termen pe care Kremlinul îl foslosește încă – și serviciile românești ajutau încă Moscova să recruteze diplomați acreditați la București. Mark Sullivan, secretar I la Ambasada SUA în România, a fost ținta unei asemenea operațiuni, condusă de fostul ofițer KGB Fiodr Bodnari. Am vorbit despre acest caz în articole publicate în România în anii 1990. Sullivan a refuzat sa colaboreze cu Moscova și a fost rechemat la Washington.

  Un succes a fost înregistrat în cazul lui Harold Nicholson, șeful CIA în România din 1990 până în 1992, care a fosr recrutat de serviciile rusești, cu sprijinul României. În 1997, Nicholson a fost condamnat la 23 de ani si 7 luni de închisoare pentru spionaj. Este cel mai important oficial al CIA condamnat pentru spionaj în favoarea unei puteri străine’’, mai scrie Pacepa.

  ’’În toate operațiunile comune împotriva Statelor Unite au fost puține, daca nu cumva nicio țintă atât de atractivă pentru spionajul rus precum Colin Powell. Este un respectat afroamerican (rasa este considerată în mod automat o vulnerabilitate de FSB, urmașul KGB-ului). A fost consilier pentru securitate națională al președintelui, comandant al statului major interarme și secretar de Stat. Posibilutatea de a deveni și președinte al SUA trebuie să fi fost încă un argument pentru Moscova.

  Să fi fost cochetariile sale cu Corina Crețu scheletul din dulapul lui Powell, din cauza căruia acesta a refuzat cu încăpățânare să candideze la președinție? Să fi doar un flirt neinsemnat pe internet între un oficial SUA și o tânără blonda socialistă, agent al unei alte țări? Sau a fost o operațiune pentru recrutarea și compromiterea generalului Powell, care ar fi fost una dintre cele mai îndrăznețe acțiuni de subminare a securității SUA din ultima vreme?’’, se întreabă Pacepa.

  Apreciază

 2. Profesionistele Romaniei, pentru „pozitii” inalte, (functii si bani, dupa preferinta…) nu au concurenta in lume, mai ales daca au si experienta unor partide comuniste de tipul PSD-lui.

  Apreciază

  1. Mi-a plăcut comparația „ urâtă ca porcul” 😀 , nu cred că are vreun merit intellectual, poate altul, dar cred că ministri care au căzut de pe banca pusă la petrecere, mă refer la„Fă,Doina!” și ceilalți, merită mai mult să fie asemuiți cu ne-pipedul 😀 😛

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s