Poate îmi explică cineva, ce urmărește Sebastian Lăzăroiu?

Mărturisesc că îmi plac aproape la fel de mult atât Monica Luisa Macovei, care s-a remarcat ca o adevărată  luptătoare , Alaturi de Presedintele Nostru , pentru statul de drept  cât și Cristian Diaconescu . Ultimul  încă de pe vremea când ultimul era alături de cominternistul Ion Iliescu în partid. În schimb după  Elena Udrea nu mă dau în vânt dar nici nu o dușmănesc pentru averea ei,  nu m-aș fi căsătorit niciodată cu un bărbat mai bătrân decât mine.  O găsesc frumoasă ca femeie și nici proastă nu mi se pare a fi chiar dacă nu știa cândva  că în Norvegia este monarhie.

Merg pe mâna lui Băsescu și mă bate gândul să votez cu PMP-ul.

Nu sunt atât de naivă să cred  că Mircea Diaconu și-a câștigat mandatul de europarlamentar singur-singurel.

Pe toți prietenii mei de pe facebook care n-au făcut ei înșiși politică îi înțeleg că visează …. Nu vreau să fac comparații …

Dar Sebastian Lazaroiu chiar știe bine tot ce se întâmplă, dacă este cu adevărat un consilier politic, și atunci nu pricep și pace atitudinea sa. Poate mă lămurește cineva.

images[1]

7 gânduri despre „Poate îmi explică cineva, ce urmărește Sebastian Lăzăroiu?

 1. Sarut mana, doamna ! Din fericire pentru mine NU fac parte din cei care „viseaza” ! Ca tata a unui copil ranit pe 23 Decembrie 1989 la TVR, ramas handicapat fizic si psihic, ce asteapta de 25 de ani sa-i vada judecati si condamnati pe cei, cu adevarat vinovati, pentru „evenimentele din Decembrie 1989, si care constata cu mare durere ca NIMENI nu este vinovat pentru cei peste 1000 de morti si peste 4000 de raniti de atunci, imi este scarba de TOATA clasa politica care isi vede NUMAI de propriile interese de imbogatire, cu orice pret si prin orice mijloace. Imi permit sa postez cele de mai jos si poate gasiti ceva adevarat in aceasta postare.

  J`accuse !

  – Intreaga clasa politica romana, ce de 25 ani asupreste un popor iubitor de pace si care a dat omenirii o pleiada de oameni de mare valoare.

  – Este formata din oameni, fara suflet si caracter, pusi permanent pe imbogatire, cu orice pret si prin orice mijloace.

  – Nu s-a admis Punctul 8 de la Timisoara si din aceasta cauza fostii nomenclaturisti au ajuns sa de-a lectii de moralitate si democratie.

  – S-a permis intrarea in partide a unor oameni certati cu legea si care au continuat, nestingheriti, activitatea lor infractionala.

  – Parlamentul, format din aceeasi oameni, nu permit trimitere in judecata a celor, dovediti, ca au incalcat legea.

  – Prin legaturile oculte, cu anumiti lideri de mari Confederatii sindicale, s-a instrainat patrimoniul Sindicatului si in acest fel oamenii cu situatii materiale mai precare nu mai pot sa-si faca concediile la un pret acceptabil.

  – S-a vandut, uneori pe sume derizorii, intreaga industrie pe care o aveam si in acest fel capitalistii din Vest pot beneficia de munca foarte ieftina si calificata.

  – S-a creat o enorma discrepanta intre pensionari prin legi date numai in favoarea celor cu pensii care deja intrec bunul simt iar in schimb unii pensionari cu pensii mici pur si simplu mor de foame, fara mancare sau medicamente.

  – S-a distrus industria romaneasca de medicamente pentru a importa de la alti, cu costuri inzecite medicamente, iar medicamentele cu preturi mici, dar cu acelasi efect terapeutic, dispar din farmacii.

  – In numele “omeniei” s-a renuntat le pedeapsa cu moarte, deoarece stiau prea bine ca ei vor primii aceasta pedeapsa pentru ceea ce fac si asa s-au asigurat.

  – Au abolit fosta Legea 18 care prevedea confiscare averii celor care au obtinut-o ilegal.

  – Prin simulacrul de “asa-zisa dreptate“ si tot circul aferent, se incearca prostirea romanilor prin judecarea unor fosti conducatori de inchisoari comuniste, dar se uita, cu buna stiinta, ca la acest proces de exterminare a celor care se impotriveau noi oranduiri comuniste au participat si : militieni, procurori, judecatori precum si fostii conducatori de partid si de stat. Acestia stau linistiti la pensie, cu pensii extrem de mari, ca rasplata pentru aportul adus de fii si nepotii acestora, infiltrati in toate partidele politice.

  – Au infiintat posturi TV asa-zise “independente” dar care fac o politica partizana si manipuleaza, prin neinformare corecta a lucrurilor, dezinformare permanenta, pe cei dispusi sa creada ca poporul roman de 25 de ani o duce extrem de bine prin grandioasele realizari de cand conduc dansii tara.

  – Vin la televiziunile dansilor si mint ca vor face si drege, iar cand te duci in piata constati, cu durere, ca iar sau scumpit toate alimentele de folosinta zilnica.

  – Nu fac nimic pentru stoparea coruptiei in domeniile sanatatii, traficului de legume si fructe, administratiei din Primarii, Politiei, Justitiei etc.

  – Prin trafic de influenta dintre avocati verosi, platiti cu zeci de mii euro pentru a scapa de inchisoare, prin diferite tertipuri pe cei, care incalca legea si judecatori, sa ajuns ca sentimentul de dreptate cand se apeleaza la Justitie sa nu mai aibe sens.

  – Si-au facut averi care le ajung pentru multe generatii de acum inainte si nu se mai satura de atatea bogatii pe care le tot aduna, pe spatele celor multi si necajiti.

  – De 25 ani dau vina permanent pe “mostenire” dar uita, cu buna stiinta, ca au fost impreuna sau pe rand fiecare la putere si ciolan.

  – Au distrus padurile care acopereau o mare suprafata a tarii iar in felul acesta indundatiile au ajuns catastrofale.

  – Circula in masini luxoase, cumparate tot pe banii celor multi, iar prostimea se inghesuie ca sardelele in mijloacele de transport in comun in conditii de lumea 3-a.

  – Au pervertit sufletul natiunii dand nastere la lichele puse permanent pe tradare iar faptul ca trec de la un partid la altul, de la o doctrina la alta, fara nicio responsabilitate arata “caracterul” acestora.

  – Au transformat Biserica intr-un SRL pus pe capatuiala si nu pe spiritualitate iar rapacitatea clerului intrece orice imaginatie. Deasemeni construirea a peste 18.000 de biserici si numai 4500 de scoli arata spre ce nivel de cultura se doreste a se impune unei mari parti a societatii romane tinuta in obscurantism de Ev mediu.

  Pentru cele de mai sus inca o data J`accuse !
  Trezeste-te romane !

  Apreciază

 2. Nici eu nu îmi explic inconsecvenţa lui. Îl bănuiesc de intenţia de a transmite tuturor, dar absolut tuturor, a faptului că poate să fie, dacă vrea (sau dacă nu este „tratat” conform propriilor dorinţe ori aspiraţii), un tip inconfortabil şi deranjant. Probabil însă că se supraapreciază. Mă îndoiesc că sunt prea mulţi cei care îl urmăresc constant şi care îl consideră formator de opinie. Şi asta pentru că mulţi, tocmai datorită inconsecvenţei pe care eu unul o percep, obosesc să îl mai urmărească sau, pur şi simplu, nu îl mai iau în serios.

  Apreciază

   1. Totuşi, Ponta mănâncă borş. Îl are în guvern pe Palada, o creatură pe lângă care Lăzăroiu e ca Alba ca Zăpada faţă de o starletă a filmelor pentru adulţi..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s