Dacă din 2X=6 rezultă X=12, atunci cine credeți că o să fie ales președintele României ?

Featured Image -- 10953Astăzi o elevă de 15-16 ani, corigentă la matematică, a dedus că dacă 2x=6 atunci un singur x=12.

Nu este singura elevă care „gândește” atât de profund.

În anul 2012 la mitingul de susținere al președintelui Traian Băsescu din București m-am întâlnit cu elevi de-ai mei. După ce au ascultat, unii dintre ei, ce  tot ce s-a vorbit acolo, m-au întrebat cu multă nevinovăție: despre ce a fost vorba? Aceasta este România reală iar intelectualii se ceartă între ei. Cine credeți că o să fie ales președintele României ?

10 gânduri despre „Dacă din 2X=6 rezultă X=12, atunci cine credeți că o să fie ales președintele României ?

    1. Vi s-a întâmplat vreodată ca omul pe care-l „ creșteți ” sub aripa dvs. ocrotindu-l, nu contează sexul, să vă revendice „locul” ? Mie, da.
      Eu privesc din altă perspectivă și cu mai mare toleranță orice -mi lasă impresia că se bazează pe raționamente ale inimii. În schimb , intoleranții pe care I-am întâlnit în viața mea erau tocmai cei care greșiseră cândva, călcaseră pe alături. 😦

      Apreciază

      1. Buna seara

        Vorbiti despre tradare..despre nerecunostinta…Cine n-a patit asa ceva ,d-na Carmen ?? Insa,in politica ..asta a devenit un ” modus vivendi”..Mai tineti minte lungul drum de la „Petrică esti cel mai tare”…până la. mizeria care i s-a întâmplat lui Diaconescu..Eu refuz sa am asemenea repere morale….Am avut placerea de a va cunoaste pe un blog bihorean pastorit de un profesor de istorie…Din pacate ,povestile d-voastra profesionale se aseamănă…si el,ca si dumneavoastra nu mai sunt directori…desi ar fi vrut sa continue…Si el,ca si dumneavoastra a reactionat identic ,URÂND…..Eu am ambii copii (fiica si ginerele) profesori de matematică la licee prestigioase si ,intr-o discutie cu ei spuneau ca ,in ruptul capului n-ar renunta la catedra ptr. directorat.De aceea.mi-e greu sa accept motivatia dumneavoastra din profile.. Mi-e si mai greu să inteleg de ce spuneti ca l-ati mai alege din nou pe Bàsescu…Probabil că numai daca ati avea vreo experiențà negativa ,gen Cristi Diaconescu ,ati avea Marea Revelatie….Mi-ar parea rau să treceti prin asta ,d-na Carmen….Chiar nu se merită..

        Apreciază

      2. Domnule Freddye, spre deosebire de dvs. eu am fost înscrisă în partide politice, am urmărit evoluția sau involuția unor politicieni pe viu și pot să vă spun că și eu, ca mulți alții, mă gândisem să-l votez pe Cristian Diaconescu . Cum nu eram oarbă și surdă observasem însă faptul că șansele sale erau mici. Este emotiv, Cătălin Predoiu a avut o mai bună evoluție în ultimul timp.
        Când m-am referit la o persoană care să râvnească locul persoanei care a promovat-o era vorba, culmea n-ați realizat dar ați sărit la atacul meu, de Elena Udrea.
        Am voie să gândesc, nu-I așa? Dar să mă exprim liber ?
        Nu urăsc pe nimeni, un astfel de sentiment negativ, mi-ar face mie rău, m-ar îmbolnăvi.
        Mă lupt însă cu dușmanii mei personali, mă asemăn din acest punct de vedere și la o altă scară, cu președintele nostrum dar candidații la funcția supremă nu-mi sunt nici prieteni și nici inamici. Ce nu pot să pricep eu, de ce o luați cu toții ca pe ceva personal ?

        Apreciază

  1. Asa este ,nu sunt membrul nici unui partid politic..nici nu voi fi..Dar,de cand doctorul mi-a spus ca am inima pe partea stângă ,am inceput sa-mi explic ,mai bine,natura instinctivă a actiunilor mele.Iar neapartenenta politică imi da un sentiment fantastic de libertate ..si obiectivitate…plus un număr apreciabil de atitudini ostile …stiti zicala. „cine nu e cu noi,e împotriva noastră”…In plus, imi ghilotinez ,spre lauda mea,sansele de a fi traseist politic Căt despre reperele la care ne raportam ,eu nu cred ca d-voastra v-ați folosi functia in lupta cu dusmanii personali,asa cum a facut Basescu,atata amar de vreme .Nici eu.. Cum nu cred ca cineva intreg la minte ar putea crede ca e urmasa(ul) spiritual al lui Basescu ,sau al lui Nelson Mandela sau..Titulescu…Modele,poate dar..cu asumarea consecintelor…
    SPER,asta fiindcă sunt un idealist incorigibil ca anumite comentarii facute pe blogul dumneavoastra sa nu le luați prea personal..Pur si simplu,v-am regasit ,mai demult,pe blogrollul unui coleg de liceu militar ,Alioșa si fiindca am interactionat cu d-voastra pe blogul bihorean …eram curios sa vad ce mai faceti..O zi minunată va doresc !!
    P.S
    -sper sa nu fac o confuzie dar parcă aveați si o cățea roth …Tara parca se numea ..M-ar bucura să fie bine..

    Apreciază

    1. „plus un număr apreciabil de atitudini ostile …”-din partea interlocutorilor ,voiam sa spun..majoritatea au etichetele în buzunar ..De departe ,cea msi lipita etichetă in dispute este cea de securist..

      Apreciază

    2. Nu v-am uitat nici pe dvs. șI nici câinele pe care-l aveați, așa ne-am „împrietenit”, și mai reținusem și faptul că de fiecare dată, ca și acum, ați dat dovadă de o bună creștere. N-am putut să vă răspund imediat deoarece n-am avut acces la net.
      Cum am mai scris știam sigur că nu sunteți securest pentru că-mi aminteam că ați fost la altă armă.
      Ba, eu am fost traseistă și astfel am descoperit, de fapt bănuiam dinainte, că toți sunt la fel. 😀

      Apreciază

Lasă un comentariu