RAPORT DE ACTIVITATE 2013-2014 ( partea a doua)

II

a) S-au înscris la examenul de bacalaureat 10 elevi din clasa aXII a E, profil tehnologic, au promovat 100% la matematică iar 80% au reușit să promoveze BAC-ul.

b) S-au înscris la examenul de bacalaureat 7 elevi din clasa aXII a F, profil tehnologic, au promovat 85, 71% la matematică iar 28,57% au reușit să promoveze BAC-ul.

c) S-au înscris la examenul de bacalaureat 23 elevi din clasa aXII a G, profil  științele naturii,  au promovat  73,91% la matematică iar 39,13% au reușit să promoveze BAC-ul.

III  Din totalul elevilor mei care s-au prezentat la examenul de bacalaureat, 4o elevi, au promovat 33 elevi ceea ce reprezintă 82,5%.

IV Din cei 7 elevi care nu au promovat la obiectul matematică 4 elevi , adică 57,14%, au fost respinși și la un al doilea obiect.

V Din cei 64 de elevi ai Liceului Tehnologic Agromontan „Romeo Constantinescu” care au promovat în sesiunea iulie 2014 examenul de bacalaureat 29,68 % au fost elevii mei.Restul procentului de 70, 32 %  a fost obținut  de către celelalte 4 colege de matematică care au avut clase terminale.

De menționat faptul că elevii claselor a XII a E și aXII a F au avut mediile cele mai mici, poate aXII a C profil agricultură să le fi depășit în mod negativ, de admitere în clasa a IX de liceu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s