Autoritatea Morală a Parlamentului Român !

bilet_tariceanu_11366100[1]Înainte de a trece la analizarea celor care-i cer demisia Președintelui României, domnul  T Basescu,    am să vă reamintesc totuși un pasaj din Biblie.

„Şi au adus la El fariseii şi cărturarii pe o femeie, prinsă în adulter şi, aşezând-o în mijloc, au zis Lui: Învăţătorule, această femeie a fost prinsă asupra faptului de adulter; iar Moise ne-a poruncit în Lege ca pe unele ca acestea să le ucidem cu pietre. Dar Tu ce zici? Şi aceasta ziceau, ispitindu-L, ca să aibă de ce să-L învinuiască. Iar Iisus, plecându-Se în jos, scria cu degetul pe pământ. Şi stăruind să-L întrebe, El S-a ridicat şi le-a zis: Cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra asupra ei. Iarăşi plecându-Se, scria pe pământ. Iar ei auzind aceasta şi mustraţi fiind de cuget, ieşeau unul câte unul, începând de la cei mai bătrâni şi până la cel din urmă, şi a rămas Iisus singur şi femeia stând în mijloc. Şi ridicându-Se Iisus şi nevăzând pe nimeni decât pe femeie, i-a zis: Femeie, unde sunt pârâşii tăi? Nu te-a osândit nici unul? Iar ea a zis: Nici unul, Doamne. Şi Iisus i-a zis: Nu te osândesc nici Eu. Mergi; de acum să nu mai păcătuieşti.”

Prima persoană analizată, fostul premier, domnul Călin Popescu Tăriceanu.

Încă din momentul în care d-na   Elena Udrea  a vorbit despre bilețelul roz, cred că a fost la Ion Cristoiu  într-un interviu,  m-am gândit la încadrarea juridică a faptei. M-a uimit atunci , și ani de zile după, faptul că nu s-a făcut în mod oficial o plângere penală. În acest moment însă mă gândesc că o astfel de acțiune nu ar fi avut nicio șansă în justiție.

Justiția era atunci  nevolnică sau… coruptă.

Anunțuri

4 gânduri despre „Autoritatea Morală a Parlamentului Român !

 1. Doamna, cand vorbiti de Justitie ar trebui sa tineti cont si de faptul ca aici mai sunt din cei care inainte de 1989 condamnau la inchisoare pe cei din vechile CAP-uri, ce incercau sa ia de pe camp, din cauza foamei, cateva maini de boabe de porumb sau grau, tot de ei munciti. Acum, acestia si altii din Procuratura, Nomenclatura PCR, Securitate, vin si ne dau lectii de „democratie, atat ei cat si fii sau nepotii lor ! Rusine ! Trezeste-te romane !

  Apreciază

 2. Daca aceasta este realitatea in tara in momentul de fata, atunci de ce nu ies cetatenii in strada, asa cum se procedeaza in tarile dezvoltate si civilizate sau o alta varianta: de ce nu cerem demisia celor 344 de alesi, care de-acum nu mai sunt credibili. Probabil, acestia au ajuns senatori si deputati, fie:
  – „pacalind poporul cu televizorul” , vezi televiziunea lui Ponta sau
  – prin voturile obtinute pe cai necinstite, prin binecunoscutele metode de fraudare ale alegerilor (cea mai cunoscuta dintre acestea fiind metoda comunista: „Dragnea”, care ar putea fi perfectionata de partidul stat, PSD, dupa cca. 25 de ani la guvernare)
  Prin urmare, vi se pare normal sa fim condusi de hoti si sa mocirlim imaginea in lume a tarii, datorita lor?
  https://www.facebook.com/pages/Meritul-Cet%C4%83%C5%A3eanului-Puternic-Community/199988756815155?ref=hl&ref_type=bookmark

  Apreciază

  1. Buna ziua,
   credeati ca parlamentarii mai au vre-o urma de jena ? Le pasa de ceva sau cineva? Ne-au demonstrat-o astazi cu prisosinta ca NU ! Adunarea ce apara hotii a cerut demisia presedintelui avand la baza declaratiile unor interlopi si o emisiune tv ; nimic dovedit,nimic legal.Chiar nu este de mirare nerusinarea acestor nesimtiti. Mot,au la comisia de libertati si justitie a parlamentului 😀 😀 un CONDAMNAT DEFINITIV ! Ce tara suntem??

   PS este de vorba de inegalabilul Chiuariu

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s