Crin minte în înțelegere cu Ponta ?

De câte ori se chimbă o guvernare cu alta toți directorii din deconcentrate sunt schimbați. S-a întâmplat și acum cu o oarecare întârziere. În județul Prahova inspectorul general școlar Horia Toma, liberal de prin toamna anului 2000,a fost înlocuit cu Petre Năchilă, pesedist vechi cu o mare experiență în conducere. Acesta a mai fost în fruntea instuției școlare în anii 1992-1996 și 2000-2004.

Curios mi s-a părut faptul că domnului profesor Horia Toma I s-a promis postul de inspector de fizică , de obicei celor demiși, din partidele de opoziție, li se dă un șut atât de mare încât nu găsesc un alt loc de muncă decât cel mult de simplu professor.

Dar cel mai controversat fapt rămâne numirea doamnei învățătoare Claudia Teju, soția deputatului PNL Sorin Teju, în funcția de inspector general adjunct.

M-am gândit că respectivul parlamentar a trecut la unul dintre partidele de la guvernare , cum ai putea să ajungi femeie de serviciu în sistemul bugetar dacă nu ești membru de partid, și astfel, negociind la sânge, a putut obține pentru soața sa o funcție atât important.

Mare mi-a fost însă mirarea când am văzut , auzisem dar nu dădusem crezare acestor știri, că domnul deputat Sorin Teju este liberal în continuare și îi face campanie electorală , microbuzul din fotografii stă în fiecare zi în fața sediului de partid al PSD-ului, doamnei europarlamentar Adina Vălean , soția lui Crin Antonescu.

Parcă știam că PNL-ul a ieșit de la guvernare ? De ce , dacă nu mai sunt în USL, a fost totuși numită doamna învățătoare Claudia Teju inspector general școlar adjunct ? Nu cumva între Ponta și Antonescu există o înțelegere secretă ?

Reclame

9 gânduri despre „Crin minte în înțelegere cu Ponta ?

  1. Carmen, salut! Nu e în înţelegere cu ponta, dar vrea să-i subtilizeze cât mai mulţi liberali si, dacă va reusi, să refacă useleul cu un penele fără crin. Deja am observat vreo doi care şi-au schimbat discursul, adică s-au orientat…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s