Cadoul otrăvit de al USD-ului cu ocazia zilei de 8 martie !

Viitorul inspector general școlar ?
Viitorul inspector general școlar ?

Comuniștii, pentru că erau conștienți de faptul că , după ce distruseseră coloana vertebrală a conștiinței românești prin închisori sau la Canal, nu mai suflă nimeni oricare ar fi  pretențiile conducerii de partid și de stat, ne chemau și dumineca la școală. Că eram dascăli sau elevi, pentru ei nu însemna nimic, se găsea vreo activitate ce musai trebuia să aibă loc într-o sfântă zi de Duminecă.

Poate mulți nu știți, cine să vă spună, cum eram noi urmăriți până și la biserică în postul Crăciunului sau cel al Paștelui, cum se găseau să programeze o ședință important fix în una dintre aceste zile dragi nouă, creștinilor.

PSD-ul , majoritar până la exces, vecin cu dictatura, a găsit de cuvință ca sâmbătă 8 martie să ne plimbe obligatoriu , pe toți profesorii de matematică, la Ploiești.

Cică au nevoie de noi ca să supraveghem elevii olimpici. Ai zice, după câți profesori suntem cu toții, că românii sunt cel mai inteligent dintre popoare .

Ha! Ha! Ha!

Atât de deștepți încât nu cunosc nici măcar semnificația unui cuvânt, mă  refer la „dictatura ” lui Băsescu, dar sunt cu toții olimpici la matematică. Atât de deștepți încât citează cu toții din Gâdea, Badea sau Ciuvică de parcă aceștia ar fi cel puțin  laureați ai premiului Nobel pentru Pace.

Ha! Ha! Ha!

Urmează să mă pensionez și de aceea nu mă agit prea rău, nu-mi este necesar FB la dosar,  dar colegii mei mai tineri își merită soarta. Cu voturile lor au adus la guvernare niște indivizi mult mai periculoși decât comuniștii.

 

PS De dragul colegelor mele dar și ca să spionez ce se întâmplă, la etapa locală am fost totuși .Am stat la supraveghere după care-am plecat. Mi-a ajuns însă  pe la ureche faptul că  profesorii care-au corectat lucrările  s-au luptat din greu ca să-i dea unei eleve cu  părinți sus-puși, nu vreau să greșesc și să afirm că era vorba chiar despre  una dintre fiicele primarului, să mă ierte acesta  dacă informația este falsă dar lumea este rea și bârfitoare,   cele 12 puncte care să o salveze de ridicol.

Dintre cei 60 de profesori câți suntem pe Valea Teleajănului nu cred că ne-am prezentat 20 de inși.

Dacă la o etapă de masă am fost aproape 33% de ce la etapa județeană sunt necesari 100% dintre profesori ? S-au înmulțit premianții ?

Sigur nu este vina ministrului Remus Pricopie, el acum oricum nu știe sărmanul dacă este sau nu ne este ministru.

Așa se întâmplă într-o țară de 100% olimpici la matematică! Ha! Ha! Ha!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s