Articol dedicat în special femeilor

Și femeile frumoase votează !
Și femeile frumoase votează !

De când s-a rupt „lanțul de iubire” dintre pesediști și liberali  vreau să vă spun o poveste despre un cuplu de tineri căsătoriți.  N-am să le dau numele pentru că sunt convinsă de faptul  că  oricare dintre noi  se poate găsi la un moment dat într-o situație asemănătoare .

Cei despre care vă povestesc erau împreună , căsătoriți  cu acte în regulă doar de vreo doi ani, trăiseră însă  împreună  de mai mult timp, când el s-a hotărât să-și facă o amantă. Nimic nou în lume doar că de obicei aceste femei sunt ținute în mare secret. Tânărul nostru soț însă se fălea peste tot cu noua iubită și le spunea tuturor că aceasta  este viitoarea sa soție cu toate că în fața legii el era încă căsătorit cu o alta.

Soția a aflat pe loc , cred că soțul își dorise   asta, și pentru că s-a simțit trădată , jurămintele de iubire fuseseră încălcate, și-a strâns lucrurile și -a părăsit căminul conjugal.

O fi existat vreo clauză secretă  în contractul dintre ei,  habar n-am, cert este faptul că soțul spune peste tot , pe la toate televiziunile, că el o așteaptă înapoi pe soția sa .

Între  timp, ca orice bărbat , se afișează peste  tot , în continuare,  cu amanta sa.

N-am decât o întrebare, cine este vinovat de desfacerea acestei căsătorii ?

PS Un răspuns pertinent din partea unui bărbat este bine venit.

Anunțuri

4 gânduri despre „Articol dedicat în special femeilor

    1. Aștept un comentariu ca să pot scrie urmarea dar după like-uri și ce ai scris, tu nu mă dezamăgești niciodată cu toate că te găsești atât de departe de țară sau poate tocmai de aceea, îmi dau seama că sunt femei care înțeleg mai mult decât unii bărbați care-și spun pompos politicieni, și asta chiar mă bucură :lol:. Mulțumesc !

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s