Topul celor 10 dintre cele mai terifiante proteste

Interesant, foarte interesant!

Un blog de poveste

Pe măsură ce tehnologia avansează, armele devin tot mai numeroase și mai periculoase iar societatea evoluează, și măsurile abuzive împotriva celor mai puțini adaptați tind să fie tot mai dese.
Însă nu toată lumea are la îndemână mijloacele necesare pentru a reclama abuzurile, așa că foarte mulți își folosesc chiar propriul corp pentru a se face auziți. Știu, sună așa cum am spus, terifiant, însă ideea nu este de a ne întoarce cu dezgust privirea, ci de a căuta să înțelegem oamenii care, prin gesturile lor extreme, vor să se facă auziți.

10. China este cunoscută ca ducând din vechi timpuri o politică de opresiune față de populația din Tibet. Într-un gest extrem, ca să se facă auziți, împotriva abuzurilor Chinei, câțiva protestatari și-au dat foc în public. Aceștia nu au dorit să facă un circ mediatic ci doar să obțină  pace și liniște pentru poporul lor. 

9. Rusia, de…

Vezi articolul original 714 cuvinte mai mult

Publicat în Fără categorie

2 gânduri despre „Topul celor 10 dintre cele mai terifiante proteste

  1. Am trecut să las şi eu un mărţişor, chiar de e unul virtual şi deci nu are cum să fie la fel de reuşit cum este, spre exemplu, fie şi doar un singur ghiocel palpabil şi real. Îţi doresc să ai o primăvară frumoasă, cu zile calde, liniştite şi senine, cu flori în suflet, bucurie, spor în toate, sănătate şi lumină în privire. La mulţi ani ! de 1 Martie.

    Apreciază

    1. Orice simbol al primăverii pe care-o așteptăm cu toții, și atunci când el este doar virtual tot mărțișor rămâne , este primit cu mult drag. Mulțumesc mult și, chiar dacă nu suntem bulgari, am înțeles că la ei și bărbații poartă mărțișoare, îți doresc și eu o primăvară luminoasă !

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s