Precum comuniștii , guvernanții ne muncesc și dumineca !

dacă i-au muncit unii ca el să fie doctor în drept crede că și noi stăm degeaba în timpul orelor
dacă i-au muncit unii ca el să fie doctor în drept crede că și noi stăm degeaba în timpul orelor

Fierb. Stau în fața calculatorului și scriu niște situații care-mi sunt necesare pentru portofoliu , nu mă pot pensiona dacă nu fac tot felul de lucruri nefolositoare, teancul de hârtii crește iar elevii învață tot mai puțin atâta timp cât oameni precum Gigi Becali sau Bianca Drăgușan sunt vedete în această țară, gândindu-mă că sunt bătaia de joc a guvernanților. Procentul de elevi olimpici nu cred că este de 10% din numărul întreg al turor copiilor care învață în România. De ce trebuie ca toți profesorii de matematică să piardă sfânta zi de dumică din 23 februarie muncind pe degeaba ?

Reclame

4 gânduri despre „Precum comuniștii , guvernanții ne muncesc și dumineca !

  1. Din pacate, va fi din ce in ce mai greu de trait in Romania. Sunt student in anul 3 la Drept si ma gandesc cu stupoare ca nu stiu ce voi face dupa cei 4 ani in invatamantul superior, stiind ca nepotismul si „relatiile” conteaza foarte mult in lansarea unei carierei in domeniul juridic. Inca suntem ca popor asemeni „unui copil in fasa” dezvoltandu-se foarte greu, experimentand diverse tratamente cu consecinte nu tocmai bune si pastrand tendintele si mentalitatea comunista.

    Apreciază

    1. După câte știu eu INM-ul este o variantă bună pentru studenții studioși, absolvenții facultăților de Drept. Varianta cu avocatura este și anevoioasă și mai prost plătită de către clienți atunci când avocatul nu-i o somitate în domeniu sau nu are posibilitatea de a face trafic de influență. 😦

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s