Spionii, cei mai cinstiți dintre români !

George Maior, SRI: Grupări extremiste sau eco-anarhiste au încercat să exploateze şi să influenţeze protestele pentru Roşia Montană
George Maior, SRI: Grupări extremiste sau eco-anarhiste au încercat să exploateze şi să influenţeze protestele pentru Roşia Montană

Stăteam azi noapte și mă gândeam , oare președintele Traian Băsescu chiar nu a fost înștiințat, în cele peste 400 de materiale făcute, în legătură cu ilegalitățile legate de Roșia Montană sau gazele de șist ?
Să nu uităm, să nu pierdem din vedere ,atunci când analizăm, cât mai obiectiv posibil, faptul că ambii directori ai marilor servicii de spionaj român sunt reprezentanți ai partidelor opozante președintelui țării.
Ciudat ! Îmi vine în minte ideea că spionii români sunt singurii care nu au reprezentanți cercetați pentru diverse delicte.
Spre deosebire de alții , știu că nu există serviciu secret care să nu aibă printre ei agenți care lucrează pentru două sau mai multe țări. Spionii noștri se pare că fac excepție, sunt de trecut în cartea recordurilor!

Şeful SIE, Teodor Meleşcanu, a declarat, marţi, la finalul audierii în Comisia parlamentară de control că în subiectul privind Roşia Montană au fost implicate atât guverne străine, cât şi "entităţi", "mijloace de presă" sau cetăţeni străini care au făcut lobby pentru sau împotriva proiectului.
Şeful SIE, Teodor Meleşcanu, a declarat, marţi, la finalul audierii în Comisia parlamentară de control că în subiectul privind Roşia Montană au fost implicate atât guverne străine, cât şi „entităţi”, „mijloace de presă” sau cetăţeni străini care au făcut lobby pentru sau împotriva proiectului.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s