Exist sau trăiesc ?

spy-game-241958l[1]
La un moment dat , am avut o revelație în legătură cu mama mea care se refugiase printre personajele din romanele pe care le citea cu pasiune sau filmele pe care le vedea cu sufletul la gură. Era complet sănătoasă psihic la fel cum sunt milioane de români .

Descoperirea a survenit, mă refer la desmeticirea mea, destul de târziu când eu déjà eram pe propriile picioare și „ luasem în piept multe obuze în războaiele pe care le dusesem ” cu sistemul  de cele mai multe ori de una singură.
Nu doar exist ci chiar trăiesc intens viața ce mi-a fost dată și prefer să fiu înfrântă într-o luptă decât să-mi bag capul în nisip și să spun că duc o viață lipsită de griji și responsabilități.
Da, trăiesc intens orice eveniment chiar dacă nu reușesc să șterg praful la timp, să termin o ciorbă sau să cos un nasture căzut te miri unde și cine știe când.

PS E un mare  păcat faptul că jurnaliștii români, cei care ar trebui să ne deschidă ochii în legătură cu evenimentele pe care le trăim , nu fac altceva decât să ne manipuleze grosolan dar este bine , totuși , pentru că din cauza lor am devenit o cititoare a blogurilor și astfel ne-am cunoscut.

Cu mai mult talent veți găsi scrise răspunsuri la această temă la psi, în tabel.

Am furat și  tabelul după ce o plagiase pe  Vero mai sus :

1. Scorpio 2. carmen pricop
3. Vero 4. Adriana
5. roxana 6. Some Words
7. Abisurile 8. Adriana
9. dana lalici  

8 gânduri despre „Exist sau trăiesc ?

  1. E a doua oară când citesc la tine despre amărăciunea ce ţi-o provoacă aşa zisul jurnalism de la noi, semn că e cu adevărat dureros pentru tine. Mai vizibil decât la alţii. Şi asta e semn de ardere completă, de implicate, de trăire intensă.

    Apreciază

  2. Am fost jurnalist timp de 20 de ani, dar sincer, sunt fericita ca m-am lepadat la timp de slujba asta. Presa romaneasca s-a tabloidizat total, si si-a pierdut credibilitatea. Oricum, nu vreau sa spun mai mult, m-as enerva si nu e cazul.
    Ma bucur ca traiesti la intensitate maxima, pana la urma avem o singura viata si de ce am pune-o la naftalina, ca s-o traim mai tarziu, cand s-o putea? 🙂

    Apreciază

    1. Bună Gabi! Ce mai faci tu ? Să nu te superi pe mine că nu ți-am răspuns dar de ceva zile bune nici măcar n-am mai avut timp să deschid calculatorul.
      Mă bucur mult că ești de aceeași părere despre presa românească dar, vorba ta, să nu ne enervăm. 😆

      Apreciază

Lasă un comentariu