Învățătorul săracilor

999840_602162076483462_265609411_n[2]

Când afirm că sunt în amurg nu regret destinul care a vrut ca eu să fiu un dascăl al săracilor, nici- odată cotat drept mare , departe de marile ispite, doar ne asumăm cu toții darurile primite de la Zei cu intuiția novicelui ce și-a primit lecția fără să protesteze, și promit că voi rămâne același om devotat elevilor care au avut șansa sau ghinionul, fiecare are dreptul la propria opinie, de a învăța cu mine.

PS Tuturor celor care ați fost alături de mine și v-ați dorit la fel de mult ca elevii mei sârguincioși să promoveze examenul de bacalaureat , fără șpagă și fără intervenții , vă mărturisesc că sunt fericită și mulțumită de ei și de mine. Vă mulțumesc încă odată pentru gândurile bune!

Tabelul acum  furat ca de fiecare dată  de la psi cea bună și îngăduitoare , vorba unei bunici ” dacă premierul țării a plagiat, tu ai pretenții ca elevii să nu copieze ” , dar promit că mă îndrept și nu  mai dau copy-paste !

1. Scorpio 2. Ioana Soglu
3. sonia 4. psi
5. Vero 6. Some Words
7. Dictatura Justitiei 8. Dictatura Justitiei bis
9. vavaly 10. Vienela
11. Dictatura Justitiei ter? 12. Cristian
13. Gabriela 14. cammely

 

 

 

 

17 gânduri despre „Învățătorul săracilor

 1. 😆 carmen, carmen…
  te aşteptam, să ştii. bănuiam eu că odată şi odată te vor ispiti cuvintele. să ai o vară frumoasă şi bună răcuşorule. nici nu mă îndoiesc că elevii tăi care au promovat meritau să o facă.

  Apreciază

  1. Psi, cuvintele mă ispitesc tot timpul 😆 , dar nici nu bănuiești măcar în ce presiune am stat tot timpul în acest an. Niciodată nu mi-a fost atât de greu ca să-mi apăr principiile și să rămân eu însămi. Dar a trecut și acum putem să sărbătorim !

   Apreciază

 2. Felicitări, Carmen și tare mult mi-aș dori ca tot mai multi dascăli români să fie ca și tine iar tinerii să crească în ideea dezvoltării valorii personale, nu a traficului de diplome!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s