Nu, n-am murit

042813_1558_democraiaad1[1]

Cred că de aproape două săptămâni nu am mai scris nimic. N-am murit, dacă v-ați îngrijorat cumva, dar nici bine nu mi-a fost. Arestările spectaculoase din ultima vreme tot nu mă fac să cred că trăiesc într-o țară în care corupția a scăzut cu vreun milimetru. Sunt unii care tot încearcă să mă facă să văd viața în roz. Nu reușesc defel deși cred că și mie mi-ar plăcea.

Fotografia nu am plagiat-o, o să spună parchetul că doar suntem egali în drepturi toți așa cum spune Constituția,  de laCapitalism pe pâine „   ” !

17 gânduri despre „Nu, n-am murit

 1. Bine v-ati intors,era cazul sa nu le dati de gandit celor care s-au bucurat ca nu mai scrieti…Tastati de urgenta in stilul d-voastra,tot ce puteti a ne descrie,despre ei,alesii poporului,pentru a reusi sa ne determinati sa revenim aici cu niscaiva comentarii.Gand bun.

  Apreciază

  1. Psi,pentru că eram ultima venită mie mi-au dat clasele cele mai slabe la învățătură , cu elevi care consideră că radical din 4 este egal cu 4 și că radical de ordinul 3 din 27 este 9=3, și din și cele mai sărace. Nici clasa mea, unde am fost dirigintă, nu a făcut vreunul dar nu-mi pare rău pentru asta. În schimb am emoții pentru câteva dintre fete și examenul lor de bacalaureat. Anul acesta nu am fost la niciun banchet invitată dar nici nu mi-am dorit pentru că am probleme în familie care reclamă prezența mea mai mult decât oricând. Crede-mă însă că gândul îmi este la voi, la duzine și la tema de luni.
   Te pup cu drag, Carmen

   Apreciază

   1. ai grijă de tine. putere să ai și sper să reyolvi cu bine problemele care te țin departe de noi.
    să îți fie bine în tot ce faci!

    Apreciază

 2. OLLA draga mea , nu te cred cit ai fii de obosita nu iti ia mai mult de 1 h ca sa scrii ceva despre tara in stilul tau , sa stii ca ,multi dintre noi sintem obositi dar nu putem sa ne abtinem cind privim tastatura, iti spùn de la spanioli, seara se culca tirziu la ei incep filmele la oara 10, iar dimineata isi fac un dus si sint bine mersi la munca, iar tu ca un cadru didactic ce esti si ca un blog care ti-ai facut sustinatorii tai nu trebuie sa vii vesnic cu scuza ca am facut cutare si cutare lucru, tara cerea sacrificii si sint putini disponibili ptr asa ceva, iti inteleg problemele familiale, iti inteleg lipsa de bani ca un profesor dar dupa mine dragostea de tara , precum un talent ca tine nu trebuie abandonat sintem multi care ne iubim PATRIA dar avem o singura putere sa scriem cea ce gindim si iubim , prima esta familia si a doua este PATRIA, mii de pupici

  Apreciază

  1. De trei ori am încercat să-ți trimit un mesaj privat și nu am reușit. Îți voi povesti vreodată ce mi s-a întâmplat.
   Mi-a plăcut cum ai pus problema dar ai un bob zăbavă răbdare că mă întorc.
   Cu drag,Carmen

   Apreciază

 3. Bine ai revenit! 🙂
  De incheiat anul il inchei tu … dar iti doresc ca celalalt care incepe in septembrie sa fie cu elevi ceva mai buni!
  Pai cum vrei sa te invite la banchet daca tu le rastorni socotelile radicalilor lor… liberi! 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

  1. Cita, mulțumesc pentru vizită. 😆 Și tu le dai dreptate ? 😦 Mă gândesc că mai important pentru ei este să se realizeze pe plan profesional. Petreceri tot o să fie, că doar suntem neam de oameni petrecăreți, acum se pun bazele viitorului lor.
   Iar eu oricum m-am îngrășat. 😆

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s