Reevaluări și reevaluări !

Dușmanii dar și prietenii, adversarii dar și susținătorii președintelui Traian Băsescu sunt revoltați, oripilați sau doar dezamăgiți pentru că EDITORIALUL  EVZ: Compromisul Băsescu-Ponta. Voiculescu e turnesolul, președintele Băsescu la reevaluat şi pe Cazanciuc: „Vina a fost eventual a mea”.

N-am să repet ce-au scris ceilalți sau ce doar am gândit eu când l-am văzut pe Băselu ‘ punând la colț pe cel datorită căruia, mulți români și străini, am fost mândrii sau doar încântați când am simțit că justiția din România a pornit pe drumul cel bun.

560269_131657720302467_1484346659_n[1]

Mă gândesc și eu, oare nu mulți dintre noi am rămas încremeniți în momentul acela de răscruce în care președintele ales al țării era suspendat, statul de drept era în pericol iar justiția pe punctul de a ajunge în mâna mafioților ?  „Nu avem toată puterea până nu avem şi Justiţia”.

Oare nu cumva unii trăiesc doar în virtual sau printre rândurile unui ziar ?
Nu săriți arși și nu vă supărați pe mine ! Până nu aflați ce am fost nevoită să fac eu nu vă grăbiți să mă condamnați.

Traian-Basescu[1]

Directorul meu, domnul Nicolae Ghencea, a găsit cu cale, ca miercuri 3 aprilie, să mă cheme în biroul său și să urle la mine amenințându-mă cu procese în instanță dacă îmi permit să exmatriculez 3 elevi care au de la 54 absențe nemotivate până la 70 absențe nemotivate atunci când regulamentul cere ca la a 41a absență nemotivată să se ia măsura extremă.
Ce-am putut să fac ? Inspectorul general școlar Horia Toma, cu durere în suflet affirm, îl susține pe directorul, pe care l-a și numit personal, Nicolae Ghencea .
Am reevaluat situația și m-am adresat celui pe care l-am criticat aspru în toate aceste luni,

, dar care știu că își dorește foarte mult ca educația în școlile din orașul Vălenii de Munte să fie asemenea definiției din DEX,educație – definitie | DEX online,  domnul primar Florin Constantin. Am greșit ?

Reclame

2 gânduri despre „Reevaluări și reevaluări !

 1. Nu, nu ai gresit. Trebuie sa iesim cat mai repede din razboiul romano-roman. Triam impreuna si „detinem” aceeasi tara. Suntem obligati sa gasim un modus vivendi cat mai rezonabil.
  Sper ca primarul sa poata actiona corect.

  P.S. Cum au ajuns elevii tai la asemenea absente nemotivate? Parintii lor cum sunt, ce ti-au spus?

  Apreciază

  1. Bună !
   Părinții elevilor mei, ca și majoritatea celor din zilele noastre, nu sunt prea curioși să afle ce fac copiii lor la școală. La ultima ședință cu părinții s-au prezentat doar 2 din 25.
   Primarul în mod absolut surprinzător pentru mine a fost cooperant și a încercat să mă ajute. El a contribuit la aranjamentul cu interviul dat televiziunii, ai comentat la articolul respectiv, „Valea Prahovei ”.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s