20 de gânduri despre „Adio PD ! Adio PDL !

  1. Nu știu ce o să fie dar eu una am fost băsistă din ziua în care l-au suspendat prima oară în anul 2007 și sunt băsistă în continuare. Știam că Monica Macovei n-are nicio șansă în România 😦 noastră coruptă …dar nu luasem încă nicio hotărâre.

   Apreciază

 1. pai TB stia ca pdl este un partid pierdut,pe care l-a avut in sufletul lui. si nu poti sa-ti iei adio de la ceva pierdut stiind ca tu ai deja copilul lui pe care o sa-l pastoresti in continuare,.doar atunci cind ai momentul potrivit,acum TB a testat orientarea asa zisilor pdl-isti.Draga mea eu in SPANIA am un tricolor facut din panglici cum il avea ingerasul pe frunte ,l-am cusut la masina si il tin legat de balcon,nimeni nu o sa ma convinga ca fetita a cumparat sau furat de acasa tricolorul sa se duca la scoala cu el,de ce nu il purta pina la incident pe cap,macar pe strada daca este asa de patrioata,de ce s-a dus cu el tocmai la scoala,adica sint patrioata si vad reactia profesorilor impotriva tarii mele si eu un copil ma duc cu tricolorul sa le fac ciuda,daca mergea pe strada poate i se alaturau mai multi copii,asa ca sint convinsa ca este manipulare mizerabila asupra unui minor,

  Apreciază

  1. Ola! O fi cum spui tu dar chiar și așa eu susțin în continuare că gestul fetei de a purta tricolorul nu este de condamnat. Da, arderea tricolorului maghiar, am văzut la TV, este o dovadă clară de extremism. Suntem de condamnat noi maturii dacă depășim limitele. Îi iau apărarea Sabinei pentru că dacă eram în situația ei procedam la fel.
   Cum să reacționeze spaniolii agresiv la tricolorul românesc ? Ce avem probleme teritoriale noi cu Spania ? Nebunii, fiecare are câte-un sâmbure de boală, de unguri nu acceptă că Ardealul este pământ românesc. Asta este și nu cred că ai vrea vreodată să fie iar dezlipită aceea regiune de România așa cum s-a întâmplat cu Kosovo ?

   Apreciază

  1. Fierbeau ei de mai mult timp, de când au văzut că nu-i apără nimeni de justiție, de fapt de DNA, pe PDL-iștii corupți. 😆 Crezi că le-a picat bine faptul că erau la guvernare și nu puteau să fure ?
   În ajunul anului nou, se întâmpla în anul 2006, un deputat liberal îmi spunea supărat la telefon că nu pot face nimic din cauza ministrului Monica Macovei . Ce a urmat ? Liberalii i-au eliminat pe pedeliști din guvern. De ce oare au votat-o pe MM doar 4,5% dintre delegați ? Pentru că sunt iubitori de integritate ? Ce s-a întâmplat cu socrul lui Blaga, cel care furase o biblie din patrimoniu național ? Știu de la Antena 3. S-a mai auzit ceva ? Au căzut de mult la pace hoții transpartinici! Sunt convinsă că se așteptau la ceva încă de când președintele i-a anunțat că vine la Convenție. 😆

   Apreciază

 2. ola,si daca stai sa te uiti bine pustoaica nici nu are drapelul ROMANIEI,ESTE AL ECUADORULUI cred ei au aceste culori puse orizontal,noi le avem vertical,idiotii sint precum taurii fac alergie si cind vad culorile ce reprezinta ROMANIA.SI EU SINT BASISTA,acum aud limbricii de pnl mai ales cetateanul turmentat crin, ca BASE a incalcat CONSTITUTIA ,sa-i reaminteasca cineva ca el cind era interimar iesea pe post si incita lumea la greva si facea propaganda usl,cred ca DORMEA ATUNCI BAUSE CEVA INAINTE SI POATE SI ALTCEVA .

  Apreciază

  1. Absolut corect! Cred că se sufoca dacă mai trebuia să înghită mult timp asta. Să nu uităm cum urlau polițiștii români pe când Blaga le era ministru. Și apropo, sindicatul polițiștilor din Germania s-au opus în mod categoric întrării noastre în Schengen, oare de ce ?

   Apreciază

   1. Băsescu dovedeşte încă o dată, că se delimitează de jigodii dar, antenizaţii cu creierii făcuţi muci, nu pot pricepe lucruri elementare. De şapte ani de zile penalii, cozile lor de topor + postacii de două parale aşteaptă să-l vadă mort pe pirat, iar acesta al naibulii corsar, le dă gherţoilor, cu tifla 🙂 😀 😆 😛 😈

    Apreciază

   2. Văd , abia am ajuns acasă, cum se luptă politicienii să micșoreze valoarea Mișcării Populare! Sunt convinsă că îi deranjează din calea-afară mișcarea președintelui Băsescu. 😛 😆

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s