Pași spre o călătorie magică

moise[1]

Viața noastră întreagă ar putea fi considerată o călătorie magică numai că noi, tot privind copacii cu crengile uscate și căzute uităm să vedem pădurea în întregul ei, ne limităm la a considera , în mod științific, toți pașii noștri ca fiind firești.
În mod sigur și eu la fel am simțit și gândit până când, năpădită de necazuri ca o plantă de buruieni, mi-a trecut prin cap că dacă Dumnezeu există , și eu cred că da, el încă face minuni. Vrem, dovezi ca să credem în ele, să vedem cum marea se despică, cum oamenii levitează sau cum morții învie din morți. Se întâmplă și minuni ca acestea dar sunt mai rare și nu le vede orișicine.

jas-2010-ht[1]
Vă dezvăluiam săptămâna trecută despre un curs, despre hrana cu prană, la care am mers și care a fost susținut de Jasmuheen.

La acel moment, doamna Jasmuheen avea 10 ani de când se hrănea doar cu lichide și energie de la Dumnezeu pentru că, atunci când vorbește despre prană de fapt ea, ca și alții, făce referire la forța benefică primită de la Creator.
Pe data de 15 decembrie 2004 am pornit în călătoria spirituală a practicării alimentării cu prană.

Nu mai știu exact cine ce a propus dar tabelul îl veți găsi la doamna ( diriga) noastră psi .

Tiberiu Orasanu , nu înțeleg de ce nu te treci în tabel ?

18 gânduri despre „Pași spre o călătorie magică

  1. sunt tare curioasă de paşii acestei călătorii… şi de schimbarea, căci sunt sigură că o astfel de experienâă aduce şi asta, din tine. când ai timp, mi-ar place să ne mai povesteşti.

    Apreciază

  2. Interesant, dar eu sunt circumspectă, probabil din cauza profesiei. Medicina actuală se bazează pe dovezi, iar dovezile se obţin în urma unor statistici foarte riguroase făcute pe baza unor studii care includ mii, zeci de mii sau chiar sute de mii de persoane…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s