Amintiri din viitorul nostru

23 februarie 2032
Ieșit în sfârșit la pensie, cu boneta pusă pe cap de cu seara,
„ Stăpânul lumii” se întrebă dacă mai era cineva prin țară care să cunoască taina unei vieți atât de lungi.

„Ia , să facem o listă! ” Glasul îi era șoptit, se simțea o sfială pe care n-o avusese pe când era doar un simplu politician de rând.
E drept că arătase mereu o distanță, ce părea nepăsătoare muritorilor de rând, dar freamătul tinereții veșnice îl ajutase să urce orice deal ,chiar munți ar spune el figurativ vorbind, cu multe pante abrupte.

Luă o coală albă pe care desenă multe floricele și păsări.
„ Ce rost mai are ? Oricum sunt singurul, sunt unicul ! ”

Întrebări pentru    și ceilalți : Ce personaj politic va ajunge în anul 2032 ? Iliescu, Constantinescu, Băsesecu sau Antonescu ? Poate aveți o altă soluție la care eu nu m-am gândit.

1. tibi 2. mitzaa
3. carmen pricop 4. tibidoi
5. Vero 6. anacondele
7. Gara pentru doi 8. La Fee
9. Dictatura Justitiei 10. Scorpio
11. dor 12. lili3d
13. cita 14. roxana
15. Dia na

31 de gânduri despre „Amintiri din viitorul nostru

  1. Să-i luăm prin eliminare: Iliescu e cu semn de întrebare că e bătrân, săracul de el, şi nu se ştie pe ce lume va fi atunci :twist: Băsescu trage tare să obţină o imunitate pe viaţă ca să nu intre la mititica după ce-şi termină mandatul. S-ar putea însă să nu obţină siguranţa împotriva linşajului deci cine ştie? Te pomeneşti că va da mâna cu Iliescu. Constantinescu a fost, este şi rămâne un geolog aşa că s-ar putea să-l apuce curiozitatea să studieze despre mineralele găsite în alte lumi, Cine ştie? Poate că se va alătura şi el cunoştinţelor vechi precum Iliescu şi Băsescu.
    Cât despre Antonescu….ei bine, el este bărbat tânăr. Să-i urâm sănătate 🙂

    Apreciază

  2. Nici unul care fojgăie acum, prin politică.
    Sper ca boborul să se trezească şi să-i alunge pe toţi aceştia, cu bîta.
    Avem nevoie de oameni neinfectaţi de trecut sau de prezent.
    Sper ca o parte dintre tinerii de valoare care acum n-au loc în ţară din cauza lichelelor şi a beizadelelor, să se întoarcă şi să reconstruiască ţara din temelii.
    Avem nevoie mare de o schimbare profundă de paradigmă, dar acest lucru nu se poate realiza cu abramburiţii spiruharetizaţi care au infestat toate instituţiile statului în posturi de comandă.
    Altfel, e jale.

    Apreciază

    1. Tibi, tare ma tem ca tinerii plecati nu se vor intoarce sa reconstruiasca tara din temelii. Avem in spate o istorie grea si apoi, noi nu suntem nici pe departe poporul evreu. Acela a rataci o vreme prin pustie dar apoi si-a gasit taramul, mai apoi a pus temelia a doua religii fundamentale care sunt vii si astazi. Si mai tarziu evrei din toata lumea au inceput sa se intoarca acasa, sa reconstruiasca tara. Noi suntem altceva. Ceva ce nici noi nu stim. Anul acela, 2032 e departe. Nu stim ce ne aduce ceasul: cat despre politicienii de azi, chiar si maine as vrea sa nu mai aud de ei, d-apoi sa ii mai vad peste 20 de ani.

      Apreciază

Lasă un comentariu