„Știți , e însărcinată și nu poate să învețe !”

60535211[1]

Dragele mele, dragii mei prieteni

clubul psi,

nu vă supărați pe mine că încă n-am ajuns în vizită la voi dar sunt îngropată în lucrări de corectat. Mi-am amintit văzându-mi  ochii dansând  obosiți, de fapt spumeg de revoltă,   de ce spunea ministrul nostru Remus Pricop, al educației  mai degrabă sexuale decât al învățământului și cercetării științifice, despre recentul act, o fi fost oare protejat și liber consimțit, din toaletă.
„ Nu se vede bine!”
Tot astăzi, vine la mine o mămică care-mi spune despre fiica ei:
„Știți , e însărcinată și nu poate să învețe ! E doar într-a zecea.”
„ Știu, i-am răspuns și eu destul de grăbită pentru că trebuia să corectez lucrările de la simularea clasei a VIII a la matematică , dar nici la capacitate nu a avut rezultate mai bune și atunci nu era însărcinată ! ”

imagesCA0MNZMD Elevele vin la școală machiate strident , nu vor să scrie pe tablă ca să nu-și murdărească mâinile sau, Doamne ferește, să nu-și rupă frumusețe de unghii false.

Iar dacă totuși se hotărâsc să rezolve un exercițiu pe tablă ,  apoi cer să iasă afară ca să  se spele.

Cheltuiesc sute de mii lei vechi pe articole de cosmetică în schimb n-au bani pentru caiete, cărți și culegeri.

Către ce se îndreaptă învățământul românesc ?

20 de gânduri despre „„Știți , e însărcinată și nu poate să învețe !”

  1. Ziua bună! Carmen, trist mediu scolar de acum, cel care ar trebui să fie speranţa noastră… O societate se distruge în primul rând prin pervertirea valorilor ei morale si abia după, ca importanţă, prin jaf economic

    Apreciază

  2. Bună seara!
    Dragele mele, Psi, Cita, Alexandra și Nora, știți că nu am obiceiul de a răspunde colectiv dar chiar n-am cum, fizic vorbind nu mai rezist, să vă dau răspuns la fiecare astă seară.
    Vă mulțumesc că sunteți alături de mine și mă înțelegeți.

    Apreciază

  3. In clasa a x-a?E mare…..in scoala noastra generala o fetita din clasa a vii-a a ramas insarcinata.
    O fetita de 7 ani de etnie rroma a devenit mamica.E record mondial.
    O fetita de 9 ani din Mexic a nascut.A fost violata de un baiat de 17 ani.
    N-ar fi exclus sa auzim ca o fetita de 5 ani ajunge mamica.Dar cred ca e prea de tot.

    Apreciază

    1. Ca statistică, ca un fapt ieșit din comun, pare interesant dar din punctul de vedere al tinerei fete…
      Eleva care are deja un copil , ea e o fată tare frumoasă, mi-a spus „că nu-i mai trebuie măritat ”. Experiența a fost prea dureroasă pentru ea, bănuiesc eu.

      Apreciază

  4. Mama nu a auzit de asa ceva…..la noi colegele de scoala din clasa a vii-a nasteau.Cu chiu cu vai au terminat scoala generala.Au ramas repetente.Le-au scazut si nota la purtare.

    Apreciază

  5. Mie imi era frica sa nu mi se scada nota la purtare.Acum nu le mai este frica…ajung sa dea in profesori.Un coleg de-al meu a lovit o profesoara cu catalogul in cap ca i-a pus nota mica.Cam pe atunci apareau drogurile in licee….eu faceam parte din lumea interlopa.Il stiam pe colegul asta de liceu cu droguri.Eram o banda….eram cam 300 de insi.Din ei 142 au ajuns dupa gratii.Eram cei mai rai dinPloiesti si imprejurimi.Nu putea sa ne bata nimeni.
    Candva 4 insi din gashca au fost batuti de niste rromi dintr-o zona rau famata.S-au strans 80 de insi si s-au dus peste rromi.I-au scos din casa si i-au batut mar.Le-au spart geamurile,tot au distrus.Au spart televizoare.
    Alta data au fost atacati de niste mormoni.Mormonii au inceput.Si-au luat si mormonii bataie.Au dat o stire la radio: o banda numeroasa din Ploiesti a batut un grup de 12 mormoni.Unui mormon i-au spart maxilarul.L-au lovit cu o bara metalica.
    Pe vremea aia nu erau camere video.Cei ce comiteau infractiuni erau prinsi mult mai greu.Erau prinsi din intamplare.Faceau greseli mult prea mari.
    Pe vremea aia adn-ul era doar teorie.
    Acum toti ar fi prinsi daca ar repeta.
    Ne-au omorat cu camerele astea video…de multe ori nici cagula nu este suficienta.hahaha

    Apreciază

Lasă un comentariu