O duzină de cuvinte ajunsă la destinație la limită

Fotografii, peisaje de Chip Phillips
Fotografii, peisaje de Chip Phillips

„ Să dau vina pe magie, pe curgerea rotundă a timpului orgolios, panglică colorată viu, câteodată dar destul ca viața să ne pară o catifea scumpă, ca un curcubeu de pe cerul brut al destinului iar alteori țesătură aspră cenușie, pentru că fără să vrem ne întoarcem mereu de unde-am plecat, ca niște păpuși mânuite de o forță superioară nouă și ajungem, fiecare în mod diferit, la destinație mereu, aproape mereu, la limită ? ”

Fotografii-peisaje-Chip-Phillips02[1]

 1 Scorpio 2. tibi
3. vero 4. vero
5. carmen pricop 6. Calin
7. Tibi 2 8. Ursul
9. Some Words

14.Rox.

10. dordefemeie

12. anacondele
13. dagatha

Peisaje minunate de la

Toxel Magazine

31 de gânduri despre „O duzină de cuvinte ajunsă la destinație la limită

 1. Interesesant. ”fiecare în mod diferit, la destinație mereu, aproape mereu, la limită ”. Inseamna ca ne cam place sa zabovim prin propria exsistenta. Viata, asa cum e, trebuia traita, oricat de orgolioase ar fi vremurile.

  Apreciază

 2. Dati vina pe curgerea magica si rotunda a timpului orgolios,pe catifeaua scumpa ce-acopera viata,ce pare o panglica viu colorata,pe cerul brut al destinului,ce-arata ca un curcubeu acoperit uneori de o tesatura aspra cenusie,pentru ca apoi,fiecare in mod diferit,fara sa ne dorim a ne-ntoarce de unde-am plecat,manuiti de o forta superioara noua,ca pe niste papusi,sa ajungem totusi,la destinatie,mereu,aproape mereu,LA LIMITA !

  Apreciază

  1. Ma gandeam ca observati…ceva am schimbat fara permisiunea d-voastra,pentru care-mi cer iertare,insa ce importanta mai are.Ati pus intrebarea….„ Să dau vina pe magie, pe curgerea rotundă a timpului orgolios, panglică colorată viu, câteodată dar destul ca viața….?Iar eu v-am sugerat sa dati vina,o fi meritand sau nu,asta nu mai stiu…

   Apreciază

 3. cum sau când ajungem la destinaţie nici nu ştiu dacă e atât de important; poate e mult mai important că ajungem cumva la destinaţie, dar chiar mai mult contează să ştim să ne facem frumos drumul până la acea destinaţie 🙂

  Apreciază

 4. Bine că ajungem măcar atunci, bine că preţuim catifeaua cea scumpă măcar atunci şi înţelegem că cenuşiul ei e doar praf ce poate fi scuturat cu un dram de voinţă!

  Câte sensuri ai cuprins în câteva rânduri! Mă înclin. 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s