Potignindu-ne, cu multă greață, am înghițit și porcul acesta…

Ne-am cunoscut relativ recent, unii n-au avut timp nici să mă treacă în blogroll îmi spun singură ca să nu mă simt jignită, oricum după alegerea președintelui României , cea din anul 2009.

Mulțumesc și pe această cale celor de la Academia Cațavencu
Mulțumesc și pe această cale celor de la Academia Cațavencu

Am îndurat împreună toate atacurile îndreptate , de cele mai multe ori nejustificate, împotriva guvernului condus de premierul Emil Boc, am criticat împreună derapajele pe care le-am sesizat la cei pe care-I doream o dreaptă politică adevărată, am acceptat măsurile de austeritate , voi ca persoane ce lucrați sau aveți o afacere în mediul privat iar eu ca bugetar ce-am simțit pe pielea mea furtul a 25 % din bugetul familiei direct din buzunarul meu și așa rupt de datorii la bănci, am făcut haz de necaz de câte ori fosta opoziție , actuala putere, ne-a dat cu obrăznicie un pumn de ne-a ieșit sângele, la figurat desigur, pe nas.
Am trăit o vară mai fierbinte decât puteam să ne imaginăm vreodată, noroc că puciul borfașilor a eșeuat.
Am așteptat alegerile de anul acesta , din decembrie , cu inima strânsă cât un purice pentru că eram prea isteți să nu vedem blatul dintre bulldog și celelalte viețuitoare.
Acum, după ce am înghițit și porcul acesta, Analize – EDITORIALUL EVZ. De ce a inghitit Traian Basescu un porc, ne dorim ca măcar justiția să nu decadă, Pivniceru ataca membrii CSM care au intervievat candidatii pentru sefia DNA si a Parchetului General, să pice în mâna , Măscăricii Monei Pivniceru îi numește foarte inspirat Mălin Bot, unui revoluționar de carton sau în mâna unuia care, specific majorității șefilor bugetari, mută hârtiile de pe un birou pe altul cu o noimă doar de el știută .

Sub zodia Scorpionului
Sub zodia Scorpionului

Istoviți fiind de anul ce tocmai se finalizează dar sperând că altul, politic dacă nu și financiar, mai bun va sosi vă doresc tuturor celor dragi mie : noradamian, ela, Tiberiu Orasanu, Scorpy, BSK, ,Baricada,

  arcaluigoe,d’Artagnan, Aramis,athos,  bazel09, Blue Sorin,Blog de Câine rău (papă tot!),Bleen,Cronici Geruliene,

Theophyle, Tînărul de stînga,

Ioanavram’s Blog, Contributors, CDP ,CITA, Clemy,dora,Grădina de hârtie,

Imperialiştii ÎnLinieDreaptă, Karikatură politikă,lacatusmariusblog,La colțul străzii, Mangalia politică,Marius de la Epicentru,  mirceavladut, Monica Macovei,

Nelu CrăciunNașul, OldHashu,

psi,Portal POLITEIA,  Porthos,   pisicaruPoliticStand,

 Rahoveanu, Rokssana, Sorina Matei sorinamatei.blogspot.ro, schtiel,

 un sincer La mulți ani !

Reclame

20 de gânduri despre „Potignindu-ne, cu multă greață, am înghițit și porcul acesta…

   1. Ai dreptate , cu toate că eu nu mă pot abține , în general vorbind, să mă las atrasă de chipurile frumoase! Sufăr că s-au așternut anii peste mine și cu toate că primesc complimente des pe seama aceasta nu -mi vine să le cred. 🙂
    Am glumit când ți-am scris mai adineauri dar se pare că tu ai luat-o în serios.

    Apreciază

 1. La multi ani cu multi bani,tare ca piatra iute ca sageata, nu conteaza virsta,si draga mea am descoperit ca mai nou romanii sint apolitici ptr asta nu au votat,le este bine asa,si tu si eu si multi altii am avut emotii la alegerile trecute,DEGEABA.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s