Romania, trezeste-te!

Romania, trezeste-te! National-Socialismul reinvie sub numele de USL !
Redactat de @Cetatean, in numele Comunitatii Politeia

Intrebari romanesti pentru Europa
In ce tara civilizata, Europa, un judecator al Curtii Constitutionale – Aspazia Cojocaru – este amenintata cu moartea (prin scrisori trimise de infractori inchisi in puscarie) inaintea unei sedinte a Curtii Constitutionale in care se decide cine reprezinta Romania la o reunine la nivel inalt la Bruxelles ?

In ce tara civilizata, Europa, un ministru al Justitiei – Titus Corlatean – si un Presedinte interimar – Crin Antonescu – afirma public ca judecatorii inamovibili ai Curtii Constitutionale trebuie revocati de Parlament daca deciziile Curtii nu convin majoritarii parlamentare ?

In ce tara civilizata, Europa, un Guvern amputeaza prin Ordonante de Urgenta prerogativele Curtii Constitutionale pentru a feri anumite acte ale Parlamentului de controlul de constitutionalitate ?

In ce tara civilizata, Europa, Senatul voteaza ca o hotarare definitiva si irevocabila a celei mai inainte instante de judecata nu trebuie pusa in aplicare pentru ca un parlamentar sa isi poata termina mandatul, desi a incalcat legea ?

In ce tara civilizata, Europa, Primul Ministru declara deschis ca va modifica Constitutia dupa alegeri pentru ca Parlamentul sa caseze deciziile Curtii Constitutionale care nu ii convin ?

In ce tara civilizata, Europa, un Presedinte este suspendat din functie fara sa fi incalcat legea fundamentala si doar pentru ca o majoritate parlamentara vrea sa aiba puterea absoluta ?

In ce tara civilizata din Europa, Primul-Ministru este un mincinos si un plagiator dovedit si ramane totusi in functie, militand pentru schimbarea Constitutiei si abolirea statului de drept ?

In ce tara civilizata, Europa, un fost prim-ministru, condamnat la inchisoare – Adrian Nastase – de cea mai inalta instanta de judecata, da indicatii majoritatii parlamentare cum sa il suspende a treia oara pe Presedintele ales al tarii ?

In ce tara civilizata, Europa, Parlamentul isi permite sa faca comisie de ancheta pentru a intimida procurorii care cerceteaza politicienii corupti ?

In ce tara civilizata, Europa, sunt amenintati judecatorii care decid arestarea preventiva a politicienilor prinsi in flagrant ?

Europa, trezeste-te ! Nazismul a castigat puterea in Germania interbelica pe cale parlamentara si Romania este pe cale sa repete istoria !

Cat timp vei mai tolera, Europa, limbajul duplicitar al Premierului Romaniei – Victor Ponta -, care spune la Bruxelles un lucru si in tara face exact invers ?

Cat timp vei mai tolera, Europa, atacurile la adresa Justitiei savarsite de majoritatea parlamentara care nu are alt scop decat acela de a-si asigura impunitatea penala ?

Cat timp vei mai tolera, Europa, ca o mana de politicieni, proveniti din vechea nomenclatura comunista si care si-au facut ucenici tineri pe care i-au pus in fata ca marionete, sa ameninte viitorul comun al Uniunii ?

Cat timp vei mai tolera, Europa, ca euro-parlamentari romani – Adrian Severin – care incasau mita de la firmele de lobby sa se adreseze Comisiei de Etica a Parlamentului European pentru a le fi aparata « onoarea » ?

Cat timp vei mai tolera, Europa, ca Presedintele Senatului Romaniei – Crin Antonescu – sa te atace in numele celui mai grosier national-socialism revendicat deschis, in numele demonilor nazismului camuflati sub masca « dezbaterii politice » ?

Cat timp vei mai tolera, Europa, ca Presedintele Senatului Romaniei – Crin Antonescu – sa declare razboi diplomatic Statelor Unite ale Americii si reprezentantilor sai in Romania ?

Cat timp vei mai tolera, Europa, ca Presedintele Senatului Romaniei – Crin Antonescu – sa patroneze incalcarea legii aparand un senator – Mircea Diaconu – din propriul partid de o decizie a Justitiei ?

Cat timp vei mai tolera, Europa, ca un Guvern sa incerce sa falsifice numarul total al alegatorilor, in scopul validarii unui referendum convocat in graba si organizat haotic ?

Europa, trezeste-te ! Adolf Hitler nu a ajuns la putere peste noapte, ci prin proceduri parlamentare, care au distrus in mod planificat statul de drept !

*******

Romani,

daca vreti sa nu mai calatoriti in Europa decat cu vize, votati USL !

daca vreti ca rudele plecate la munca in Europa sa se intoarca fortat acasa, votati USL !

daca vreti ca Parlamentul sa va nationalizeze agoniseala de o viata, iar securistul Dan Voiculescu sa devina si mai bogat, votati USL !

daca vreti ca infractorul Adrian Nastase sa fie gratiat de Parlament si sa iasa din puscarie cu onoruri militare pentru a fi instaurat Presedintele tarii, votati USL !

daca vreti ca Statele Unite sa isi retraga scutul anti-racheta si pe teritoriul tarii noastre sa vina trupe rusesti, votati USL !

daca vreti ca pensiile si salariile sa fie platite cu ruble, votati USL !

daca vreti ca la Tribunal sa jurati cu mana pe carnetul rosu de partid, votati USL !

daca vreti sa fiti perchizitonati pe strada de politia Partidului Unic, votati USL !

daca vreti sa vedeti peste 50 de ani copiii « lor » conducandu-va copiii « vostri », votati USL !

*******

Acest blog a aparat si va apara intotdeauna statul de drept si suprematia Constitutiei impotriva tuturor manevrelor politicienilor care vor sa se plaseze deasupra legii.

Tentativa de lovitura de stat din 3-6 iulie 2012, prin care o majoritate parlamentara a decis ca trebuie abolit statul de drept din Romania (prin inlaturarea garantiilor constitutionale ale drepturilor fundamentale: Avocatul Poporului, Presedintele Romaniei si suprematia deciziilor Curtii Constitutionale in fata oricaror acte ale puterii politice) nu a fost decat preambulul la cele planuite de Uniunea Social-Liberala (USL), care refac pas cu pas drumul spre puterea absoluta a national-socialismului din Germania interbelica.

Regimul nazist a inceput cu celebra Lege de abilitare din 24 martie 1933, care conferea Executivului dreptul a guverna prin ordonante, care isi produceau imediat efectul fara a mai fi nevoie de aprobarea Legislativului.

Alegerile legislative din 5 martie 1933 din Germania nu permisesera constituirea unei majoritati suficiente de 2/3 pentru modificarea Constitutiei, intrucat Partidul National-Socialist (nazist) si aliatul sau (Partidul National al Poporului German) obtinusera doar 51,9% (340 de deputati din 647).

Insa cele 2/3 necesare modificarii Constitutiei au fost obtinute printr-un concurs de factori care astazi par halucinanti:

■ 81 de deputati au fost scosi fara temei legal din calculul cvorumului de 2/3 (suna cunoscut ?)
■ partidul centrist a cedat in urma unor vagi garantii juridice, care nu au fost niciodata oficializate print-un act. Seful partidului centrist (Ludwig Kaas) s-a multumit cu niste « garantii » verbale acordate de Hitler sub cuvant de onoare in urma unor negocieri (suna cunoscut ?). Era pur si simplu incapabil sa inteleaga consecintele eventimentelor politice ce se petreceau sub ochii sai.
Legea de abilitare, care modifica radical Constitutia de la Weimar, (abolind garantiile constitutionale) a fost votata de 444 deputati, un numar mai mult decat suficient.

In urma acestei legi, partidele parlamentare s-au auto-dizolvat in scurt timp sau au fost scoase in afara legii, Partidul National-Socialist a ramas singurul partid oficial, iar Adolf Hitler – conducatorul absolut al Germaniei, guvernand prin decrete care nu mai trebuiau aprobate de Paralament (oricum era o formalitate).

Restul e deja istorie. Europa este plina de cimitire.

*******

Victor Ponta si Crin Antonescu planuiesc sa refaca exact acelasi traseu prin care nazismul a ajuns la putere in Germania. Ei nu vor sa cucereasca Europa, ci doar Justitia independenta, pentru a se proteja de rigorile legii si a continua ceea ce a inceput Ion Iliescu : o eterna tranzitie de la comunism la dictatura politicienilor, carora legea nu li se aplica niciodata.

Majoritatea parlamentara pe care este posibil ca USL sa o obtina dupa alegerile din 9 decembrie nu va putea modifica Constitutia, insa vor fi angajate tratative cu celelalte partide parlamentare si se vor face negocieri.

Vasile Blaga, incapabil sa inteleaga sensul istoric al politicii, va ceda si se va multumi cu niste « garantii » fara valoare acordate de liderii USL.

Proiectul de revizuire a Constitutiei in varianta USL, care prevede abolirea garantiilor fundamentale ale statului de drept (Justitie independenta, control constitutional al actelor politice, separatia puterilor in stat) va fi aprobat finalmente cu majoritatea de 2/3 din numarul de parlamentari.

Judecatorii Curtii Constitutionale vor fi revocati de Parlament pentru ca CCR sa nu mai fie o piedica in calea proiectului de revizuire a Constitutiei.

Presedintele Romaniei va fi suspendat a treia oara, iar referendumul pentru demiterea Presedintelui va fi organizat simultan cu cel de aprobare a noii Constitutii.

Referendumul dublu va fi fraudat masiv si cvorumul de prezenta va fi scazut prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului pana la cifra necesara adoptarii noii Constitutii.

Presedintele interimar al Romaniei – Crin Antonescu – va promulga decretul legii de revizuire a Constitutiei.

Victor Ponta a fixat si un calendar pentru acest scenariu : imediat dupa alegerile din 9 decembrie, pana cel tarziu in luna iunie 2013.

*********

Pentru ca scenariul de mai sus sa nu se intimple, este nevoie ca principala contra-pondere a USL, anume Alianta Romania Dreapta (ARD) sa fie votata, neluandu-se in seama mesajele emise de Vasile Blaga, cum ca ARD se va alia cu PNL-ul dupa data de 9 decembrie.

Cu cat scorul ARD este mai mare, cu atat creste capacitatea de blocaj parlamentar a ARD in fata loviturii de stat pe care o planuiesc Victor Ponta si Crin Antonescu. Vasile Blaga si ceilalti lideri ai PDL, care nu inteleg sensul schimbarilor constitutionale dorite de liderii USL, nu vor de fapt sa se alieze cu PNL, vor doar sa cedeze la un pret cat mai bun, un pret care este impunitatea penala in fata valului de anchete penale instrumentate la comanda de procurorii pe care ii va numi in functie tandemul Mona Pivniceru (Ministrul Justitiei) – Crin Antonescu (viitorul Presedinte al Romaniei). Vasile Blaga si alti lideri actuali ai PDL vor sa cedeze la negocieri fiinta statului de drept pentru niste amarate de functii politice din care isi pot conduce linistiti afacerile.

Insa nu Vasile Blaga va decide soarta Romaniei ca stat de drept la 10 decembrie 2012, ci Presedintele Traian Basescu. Un scor bun al ARD in alegeri ii permite Presedintelui Romaniei, si nu lui Vasile Blaga, o marja de manevra in confruntarea cu USL.

Vasile Blaga poate « negocia » cand scorul ARD e mic, insa doar Presedintele Romaniei poate « bloca » atunci cand scorul ARD e suficient de mare.

Alianta Romania Dreapta TREBUIE votata pe 9 decembrie 2012, chiar daca liderii actuali ai PDL sunt incapabili sa inteleaga ce miza infernala se joaca. Statul de drept nu poate fi aparat impotriva USL de lideri ca Vasile Blaga (care pune in pericol, prin incapacitatea politica evidenta de care da dovada zi de zi, insusi viitorul european al Romaniei), ci de Presedintele Traian Basescu, Curtea Constitutionala, Consiliul Suprem al Magistraturii si Justitia independenta.

Alianta Romania Dreapta TREBUIE votata pe 9 decembrie 2012 pentru ca viitorul politicii romanesti este reprezentat de un om ca Mihai-Razvan Ungureanu. Nu aruncam copilul odata cu apa murdara din albie, ci turnam mai multa apa curata. Mihai-Razvan Ungureanu si Forta Civica nu trebuie pedepsiti la vot pentru pacatele liderilor actuali ai PDL, cei care l-au tradat la motiunea de cenzura.

Alianta Romania Drepta TREBUIE votata pe 9 decembrie 2012 pentru ca Romania sa aiba un viitor european. Primarii blatisti si traseisti nu trebuie sa decida viitorul copiilor nostri, iar cei care, din repulsie pentru non-combatul unor membri PDL, considera ca la 9 decembrie cea mai buna solutie este neparticiparea la vot sau aplicarea stampilei pe partide care se vor alia ulterior cu USL-ul pentru a modifica Constitutia (ma refer la PPDD sau UDMR) nu sunt mai destepti decat Vasile Blaga si mai putin vinovati decat Ludwig Kaas .”

Acest articol l-am copiat de pe site-ul PoliteiaWorld.

Cititi si comentati articolul pe portalul PoliteiaWorld

Un gând despre „Romania, trezeste-te!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s