Oamenii dar

În urma descoperirii faptului că mass-media nu este decât cea de-a patra putere în stat care urmărește , la fel ca și celelalte puteri, deținerea controlului asupra celorlalte, în interes propriu, am decis să mă exprim direct prin intermediul unui blog pe care l-am denumit „Dictatura Justiției ”.
Acest blog, a fost încă de la început deschis cu scopul de a denunța minciuna, manipularea, abaterile de la normele etice și deontologice și acela de a promova edevărul.

Pot să greșesc în afirmațiile pe care le fac în baza convingerilor mele, idei pe care le susțin nu doar pe blogul meu personal ci și în viața mea socială, dar cred că este necesar dialogul întotdeauna cu argumente logice.
Orice urmă de bănuială că aș minți sau dezinforma mă jignește și mă determină să mă gândesc intens dacă merită efortul de a construi relații cu persoane care se îndoiesc de buna mea credință.

 Înțeleg bine că, într-o lume în care totul, sau aproape totul, este o minciună ambalată în vorbe frumos meșteșugite, oricui îi este greu să acorde încrederea sa unei entități necunoscute și că este normală orice îndoială dar poate că tocmai acesta este darul pe care-l primim.
Oamenii dar.
“Cunoaste adevarul, si adevarul te va elibera – Iisus Hristos”

„Fericiti insa, cei care au gasit adevarul, si au ales sa mearga pe adevaratul drum… caci a lor este deja, si aceasta lume, si ceea ce urmeaza.”

 

Pentru că nu mi-am revenit complet am copy-paste totul de la  psi.

Sper să aveți înțelegere pentru mine și să nu mă condamnați pentru că , of, am plagiat și v-am postat niște îngeri pentru îndulcirea acestor zile pline de frământări cel puțin sufletești.

1.  dordefemiee 2. carmen pricop
3. cammely 4. Some Words
5. Scorpio 6. almanahe

27 de gânduri despre „Oamenii dar

  1. Noi suntem năuci, Carmen. De cele mai multe ori. Virtualul e şi el, ca şi realul un spatiu obositor. Iar adevărul nu-l vrea nimeni. Eu m-am lămurit. Sănătate, Carmen! Eu am răcit acum o săptămână şi ceva, şi tot nu mi-a trecut, deşi am băgat o grămadă de pastile-n mine, ceaiuri şi alte remedii băbeşti.

    Apreciază

  2. multă multă sănătate, carmen.
    despre adevăr, ceva mai încolo… doar adaug că eu nu îmi permit să pun la îndoială pe nimeni, nici chiar în virtual, motiv pentru care unii mă cred naivă, alţii se simt datori să mă lovească. dar cum în virtual nu am trup ci doar iluzie… 🙂 eu merg mai departe. aşa să faci şi tu, te rog. nu te lasa necăjită de… iluzii cu gravatar.

    Apreciază

  3. Ola,tu chiar crezi că există adevar cu adevarat,nu vezi ca ne-au prostit si. Hesus, ba ca a fost insurat, ba ca este fiul lui Dumnezeu,asa ca adevarul il are fiecare in sufletul lui cum crede el ca ar fi adevarat,si continua sa scrii ca scrii frumos nu pune la suflet ce zic toti gainarii,pupici.

    Apreciază

  4. Mi-ai adus aminte de o glumă. Am căutat-o şi cu copy-paste am adus-o aici:

    A fost o dată un evreu înţelept.. Şi zicea el că totul se poate reduce la ce ai în cap. Îl chema Solomon

    După el, a venit un alt evreu înţelept. Şi zicea el că totul se poate reduce la ce ai în inimă. Îl chema Iisus.

    După el, a venit un al treilea evreu înţelept. Şi zicea el că totul se poate reduce la ce ai în stomac. Îl chema Marx.

    După el, a venit un al patrulea evreu înţelept şi a zis că totul se poate reduce la ce ai între picioare. Îl chema Freud.

    La sfârşit, a venit un alt evreu, mai înţelept decât toţi (pe nume Einstein) şi a zis: ‘Totul e relativ’

    Concluzia mea: Adevărul a fost găsit, atâţia înţelepţi l-au căutat înaintea noastră. Nouă ne-a rămas numai să alegem ce înţelepciune urmăm. 🙂

    Apreciază

  5. Seara bună! Carmen, înţeleg că ai avut necazuri cu sănătatea, îmi pare tare rău! Multă sănătate- dragă Carmen, nu te lăsa!
    Împărtăsesc vederile tale despre lume, politică si societate, sincere, tranşante şi de o mare limpezime.
    Apreciez în mod deosebit felul tău personal în care aduci adevăruri de viaţă în paginile blogului.

    Apreciază

    1. Mulțumesc pentru urări ! Cred că este o epidemie de gripă pe care nimeni nu o declară.
      Am răcit și am dus-o boala câteva săptămâni pe picioare.
      Nora, știu că acolo , pe meleagurile frumoase ale Sibiului, există o ființă cu care mă asemăn și lucru acesta mă întărește. Nu-i ușor să te simți singular sau singular.

      Apreciază

  6. Eu mi-am facut blogul ca sa il atac pe Cristi Dragan,Nu credeam ca e nepotul lui Iosif Dragan.El a intrat pe blogul meu si a sustinut in continuare ca e nepotul fostului mare miliardar,decedat,
    Apoi blogul mi s-a terminat.L-am facut pe al doilea doar ca sa fie o continuare a primului.

    Apreciază

  7. Doamna Carmen, consider blogul dumneavoastra ca pe un lucru deosebit de folositor in aceste vremuri tulburi si acest lucru va face cinste. Intr-adevar, este greu sa incerci schimbarea mentalitatii umane la unii oameni care nu doresc sa traiasca in adevar si pentru care camelionismul, lipsa dorintei de-a se educa, minciuna, este un mod de viata. Tragedia este ca din ce in ce mai multe persoane, ajunse la varsta deplinei maturitati, nu pot da lectii celor mai tinere si in acest fel moralitatea si bunul simt decad pe zi ce trece. Nivelul de cultura si educatie scade permanent, nu se doreste in nici un fel si in special de clasa politica ca societatea sa evolueze la un nivel mai inalt de civilizatie. Nu se doreste deoarece un om mai naiv, fara cultura si care crede ca tot ce zboara se si mananca, este mai usor de condus ( manipulat ) si in acest fel cei care conduc, cu adevarat, au ajuns sa ne de-a permanent lectii de moralitate, cu toate ca prin ceea ce fac ei aduc prejudicii societatii noastre. Eu mai am putin si ma duc pe drumul fara intoarcere dar noua generatie oare incotro se indreapata ? Va putea ea construi o lume mai buna decat am incercat noi ? Viitorul este al lor si depinde de ei ca acesta sa fie mai luminos sau nu.

    Apreciază

    1. Toni, deja si generatia de 27 ani de acum este compromisa,si este tineretul asa de dezorientat,ca accepta aproape orice numai sa scape de saracie,ma refeream ca orice compromis,ca ,cultul ptr munca nu li s-a imprimat nici lor,poate printr-o minune sa aibe tara o conducere care sa intre in forta cu aplicarea legilor si etc,la fel cum a procedat uslasi cu distrugerea statului de drept,in rest sanatate maxima la toata lumea.

      Apreciază

Lasă un comentariu