Tândală din capul … guvernului

Doamne, cât de prost , am avut în intenție să scriu tălâmb dar sună prea dur din cauza apropierii celor două consoane mb, să fie un om încât să pună un subaltern , de neîncredere , care să-i plagieze o lucrare de doctorat iar aceasta să fie copiată în mod vulgar ?
Doamne, cât de prost poate poate să fie un om încât să desemneze ca miniștrii doar plagiatori, falsificatori de CV-uri , tipi care să declanșeze scandaluri internaționale legate de Holocaust, incompatibili sau chiar viitori pușcăriași ?

Tândală din capul ... guvernului
Tândală din capul … guvernului
Doamne, cât de prost poate să fie un om, ajuns printr-o conjunctură premierul unei țări, încât să încalce o hotărâre a Curții Constituționale pe față și să o mai și recunoască în mod public în direct ?
Doamne, cât de prost poate să fie un om încât să arunce o țară întreagă într-un haos politic după ce era deja în haos economic ?

 
Doamne, cât de prost poate să fie un om încât să recunoască singur, cu subiect și predicat, că 75% din timpul acordat guvernării îl pierde luptându-se cu președintele țării ?
Doamne, cât de prost poate să fie un om care nici măcar nu mimează faptul că este preocupat de seceta ce ne-a ars pământurile ?

Bonus
Bonus
Doamne, cât de prost poate să fie un om care nu este în stare nici măcar o privatizare , cu șpaga sau comisioanele aferente obișnuite de 22 ani, să finalizeze ?
Doamne, cât de prost poate să fie un om încât să intre în conflict deschis cu un om de televiziune , Croitorașul cel Viteaz de la Caracal care nu se laudă că a omărât 7 muște dintr-o lovitură ci că o găsește pe Elodia, când orice nătărău cunoaște adevărul, rămas valabil chiar și pe cheiurile Dâmboviței, că nu este bine să te pui cu presa ?

16 gânduri despre „Tândală din capul … guvernului

 1. Carmen, friends, salut :)! Poate că demonstrând non-stop cât poate fi de prost (bou) nu e chiar rău, acum cu două luni înainte de alegeri 🙂

  …Un anunţ promiţător de la Robert Turcescu:
  “Diseara, in emisiunea “Sub semnul intrebarii”, voi da publicitatii un document zguduitor care va va arata adevarata fata a unor pseudo-jurnalisti adunati in trustul Intact, patronat de Dan Voiculescu! Fariseii care ofteaza seara de seara de mila contribuabililor, dindu-se de ceasul mortii cind vine vorba de bani publici sau vituperind cu indignare la adresa celor care au consumat fonduri guvernamentale pentru “dezmaturi” culinare, parfumuri, ace, brice si unghiere vor sta fata in fata cu oglinda realitatii menita sa-i infatiseze asa cum sint de fapt: strimbi, corupti si ipocriti. Ciutacu, Badea, Gadea, Grecu, Firea si restul, pregatiti-va batistele! Veti plinge…”

  Apreciază

  1. Bună !
   Gripa care bântuie România o vedeți ?
   Sigur că a fost secetă. Uleiul a sărit de la 5 lei și ceva la 8 lei, zahărul s-a scupit și el cu aproape 1,5 lei dar bogătașii ca dvs. nu aveți timp să observați.
   Cât despre sistemul de irigații, oare cine să-l fi furat ? Eu nu.

   Apreciază

   1. Asta e pretext ca sa scumpeasca.La bani nu ma uit.Stiu un lucru: vreau cartofi.In piata ii gasesc cu 1.7 lei kg.Ma duc la En Gros si ii iau cu 1 leu kg.Daca ma duc pe DN1 ii gasesc cu 0.7 lei kg.
    E seceta sau e escrocherie?Oricum e legal ce fac.Dar e imoral.
    Ca sa nu mai spun ca in Sibiu berea la 2.5 l e cu 50% mai scumpa decat la noi.
    PS:Inca nu am vazut gripa…de vreo doi-trei ani.Nu e pandemie.Vad ca organismul meu devine din ce in ce mai puternic.Lol
    PS: Nu acelasi lucru pot spune de prietena mea.Ma dispera.Se imbolnaveste de 10 ori pe an,cel putin,

    Apreciază

   1. Nu il agreez nici eu.L-am luat o data in bataie de joc si s-a suparat.Dar l-am luat in bataie de joc pentru ca merita.Nu ma leg de oameni aiurea.De atunci imi tot bat joc de el.Se crede superior.E foarte arogant.Nu mai e nimeni ca el.Asta crede el.
    PS: Cand ma prinde virusul,ma tine si doua luni.Dar ma prinde rar.Cand simt ca incearca sa intre ma lupt cu el si nu intra.Ma concentrez.Dar cand dorm nu am ce face.Atunci ma ataca.
    Racesc mai usor cand nu dorm bine.Atunci e organismul mai slabit.Cand eram la scoala,ma gripam mai des.Asa,nu prea am de unde sa iau.Accidental…
    Nu am fost internat niciodata din cauza asta.Am avut si gripa africana….4 luni.Ma mir ca nu au aparut complicatii. Imi pierdusem mirosul o lunga perioada.

    Apreciază

 2. ” Să nu faci presupuneri! Să nu faci nimic pe baza presupunerilor.Dacă ai DUBII, lămureşte-le.Dacă SUSPECTEZI, întreabă. Presupunerile te determină să inventezi scenarii uneori incredibile care nu fac decât să-ţi învenineze sufletul şi care nu au BAZĂ REALĂ.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s