Menestrel nebun, iartă-mă !

Un menestrel celebru cândva iubit de marele public, mângâieri ale sufletului murmurul muzicii sale, îmi pare acuma maculat complet.
Altă dată monument de marmură, mândră-I ținută . îl văd cu ochii minții cum dă din mâini disperat, la marginea nebuniei, ca să iasă din mlaștini .
Nu-mi place metamorfoza asta, dar cum mustul se înăsprește cu trecerea timpului la fel se întâmplă cu cei cărora Dumnezeu, când le-a dat har , a uitat să le dea și minte.

Știu dragă psi că azi e ziua pentru  plagiat dar după cum mă cunoști, chiar aveam s-o fac, n-am rezistat în fața ieșirilor din tiparul normalului a domnului Gheorghe Zamfir într-o emisiune de pe România Tv.

 Ce reacție vor avea  dagatha  ,carmen pricop, vero și vero, anacondele, scorpio, virusache, irealia, lolita, dor, dunia, cammely și tibi ?

29 de gânduri despre „Menestrel nebun, iartă-mă !

  1. te voi ruga să detaliezi, că nu ştiu ce isprăvi a făcut gheorghe zamfir. dar îmi amintesc şi eu întoarcerea greierului în ţară… ohooo…cu diferenţa că furnicuţele, în numele artei i-au sărit în ajutor, uitând morala fabulei.

    Apreciază

    1. A bătut rău câmpii împotriva tuturor. Împotriva Statelor Unite,împotriva Europei, împotriva tuturor celor vinovați de faptul că el este sărac și nerecunoscut drept un adevărat Mesia, împotriva lui Băsescu care n-am înțeles ce i-a făcut, împotriva românilor care nu-l înțeleg și , pentru că era la televiziunea lui Ghiță, prietenul lui Ponta, le-a ridicat osanale premierului și interimarului.

      Apreciază

      1. Ghita nu este prietenul lui Ponta,pentru ca daca era,Vantu nu mai ajungea la inchisoare.A fost o capcana si Vantu a picat in ea. Ghita este cu toata lumea, dupa cum bate vantul. Ghita are contracte cu statul de la psd,de la pdl,de la pnl. Cu toti s-a dat bine. Pe toti i-a pacalit.Este un profitor.Dar se spune de RTV ca este televiziune basista. Se si vede cum toti realizatorii de emisiuni sunt impotriva usl.

        Apreciază

      2. Ghiță i-a plătit o vacanță, nu știu dacă sunt mai multe, în Dubai. Este adevărat că Ghiță-i șmecher cum este corect și faptul că a dus-o bine cu toți și de la toate partidele.
        În niciun caz România Tv nu e băsistă. N-ar avea cum când se cunoaște bine ura doamnei Corina Dragotescu pentru Băsescu. Riscă să recidiveze decât să devină mai bună. O urmăresc din când în când.

        Apreciază

  2. Ei, nu poate fi şi deştept, destul că-i talentat. Dar vorba şerpoaicei, alt gâscan, altă traistă! Nu l-am văzut la TV, dar reacţia mea la cele spuse de tine este „Sfinte Dumnezeule!”, ca să plagiez un titlu spumos. 🙂 Mai bine c-am citit şi nu m-am uitat!

    Apreciază

  3. O valoare adevarata cu har de la dumnezeu trebuie sa stie sa traiasca cu putin nu sa cerseasca si sa injure pe cei care nu-i dau .Respectul valorii vine de la sine si se manifesta prin comportament. O saptamina faina.

    Apreciază

    1. Câți mai au demnitate astăzi ? Când până și polițaii au ieșit în stradă și și-au plâns sărăcia ?
      Gheorghe Zamfir nu l-a cunoscut pe Dumnezeu ca mulți alți farisei. Nu-i de mirare dar cine sunt eu să-l condamn ?

      Apreciază

Lasă un comentariu